Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ!!!

Δεν πρέπει να αποκλείουμε οτιδήποτε, δήλωσε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ένταξης της Κύπρου στο Μηχανισμό Στήριξης της ΕΕ. 
Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως οτιδήποτε γίνεται πρέπει να γίνεται για το καλό της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι έλαβε θετική ανταπόκριση από τον Πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για το ενδεχόμενο απευθείας στήριξης του κυπριακού τραπεζικού συστήματος από το Μηχανισμό.

«Η προσπάθεια μας είναι η όποια στήριξη να είναι χωρίς όρους υπό την έννοια ότι θα υπάρξει και από δικής μας πλευράς δημοσιονομική πειθαρχία» είπε.

Για τον γνωστό μας, κ. Ανα(ν)στασιάδη με τα αγνά του αισθήματα που φανερώνει συχνά πυκνά, γι’ αυτό τον τόπο, βλέπε σχέδιο Ανάν και διάφορες άλλες λύσεις ομοσπονδίας που συζητά, άρχισε να φανερώνει ξεκάθαρα και ποια πολιτική θα ακολουθήσει σε σχέση με το ΔΝΤ.
Η δική μας απάντηση είναι μία και απλή. ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ! Και όσο για το σχόλιο, πως οτιδήποτε πρέπει να γίνεται με βάση το καλό του τραπεζικού συστήματος, όχι κύριοι, οτιδήποτε πρέπει να γίνεται με βάση το καλό της πατρίδας και του λαού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις