Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Πανηγυρισμοί και στην Κύπρο

Η μεγάλη επιτυχία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, γιορτάστηκε δεόντως και στο νοτιότερο άκρο του Ελληνισμού, την Κύπρο, από τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Τα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν από νωρίς ανοικτά, και οι δέκτες στην τηλεόραση συντονισμένοι με τα Ελλαδικά κανάλια, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εκλογών για την βουλή των Ελλήνων.
Δεκάδες συναγωνιστές Κύπριοι και Ελλαδίτες, κατέφθαναν συνεχώς στα γραφεία μας, για να παρακολουθήσουν τις εκλογικές αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο μέσα και έξω από τα γραφεία μας.
Η αισιοδοξία όλων για ένα καλό αποτέλεσμα για το αδελφό μας κίνημα στην Ελλάδα, αυτό του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, μετατράπηκε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς όταν  παρουσιάστηκαν τα πρώτα αποτελέσματα των Exit polls των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα και έδειχναν πλέον ότι το εθνικιστικό κίνημα της Ελλάδας εξασφάλιζε υψηλά ποσοστά τα οποία κυμαίνονταν μεταξύ 6.5% - 8.5% και ειδικότερα μετά τις 9.30μμ όταν τα εκλογικά αποτελέσματα είχαν πια σταθεροποιηθεί και η Χρυσή Αυγή εξασφάλισε την εκλογή  21 βουλευτών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Μετά τις 10μμ, και αφού η πρώτη μεγάλη νίκη ήταν πλέον γεγονός,  οι συναγωνιστές μας ξεχύθηκαν στους δρόμους κρατώντας Ελληνικές σημαίες και τα λάβαρά μας,  με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες κορνάριζαν και πανηγύριζαν, διασχίζοντας τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.
Αυτή η μεγάλη νίκη ήταν μόνο η αρχή. Έγινε ένα μεγάλο βήμα, αλλά ο αγώνας τώρα ξεκινά, ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που πλέον είναι αναγκασμένο να αντιμετωπίσει στα ίσια μία αληθινή εθνικιστική φωνή …
Eρχόμαστε …
Γραφεία Λευκωσίας ώρα 18:30

Γραφεία Λευκωσίας ώρα 20:00
Δημοφιλείς αναρτήσεις