Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου για το δημοσίευμα της Χαραυγής περί στρατιωτικής εκπαίδευσης μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Θέλουμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά το συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Χαραυγής", η οποία κατηγορεί μέλη του κινήματός μας ότι εκπαιδεύονται στην χρήση όλμων! 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ένα πολιτικό κόμμα, το οποίο συμμετέχει στα πολιτικά δρώμενα του τόπου και δεν αναπτύσσει παραστρατιωτική δράση όπως αφήνει να εννοηθεί το ευφάνταστο δημοσίευμα. Οι πληροφορίες άλλωστε που δίνονται από την εφημερίδα δεν έχουν καμία βάση και βρίθουν αναληθειών.
Γνωρίζουμε ότι κάποιοι τρομοκρατούνται από την αύξηση της απήχησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) στην κυπριακή κοινωνία, αλλά το να επινοούν ιστορίες από εσωτερικά θέματα της Εθνικής Φρουράς για να τα εκμεταλλευθούν πολιτικά, είναι απαράδεκτο.

Περιμένουμε την δημόσια διάψευση της ιστορίας από το Υπουργείο Άμυνας και την Εθνική Φρουρά, για την προστασία του ονόματός της αλλά και την προστασία ενός στελέχους της από την προσπάθεια λιντσαρίσματός του από την εν λόγω εφημερίδα. 
Το νομικό τμήμα του κινήματός μας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και προσφυγή στην δικαιοσύνη κατά της Χαραυγής και της δημοσιογράφου Αντρούλας Γκιούροφ.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις