Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Βρήκαν τα μογγόλια κι αλωνίζουν!! Πάλι στην ΕΕ τα όργανα της Άγκυρας στη Θράκη!!


Σε σταθερό συνομιλητή στα ευρωπαϊκά φόρα έχει εξελιχθεί η οργάνωση, δορυφόρος του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, με την ονομασία «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης», η οποία τελεί υπό την, ανεπίσημη έστω, αιγίδα της Γερμανίας. 

Η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΕΟΤΔΘ)», λοιπόν, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη εργασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Διευθύνουσα Διεθνών Σχέσεων της ΕΟΤΔΘ, Μελέκ Κιρματζή και η Φατός Άκους, μέλος της Ομάδας Διεθνών Εργασιών και Λόμπι της ΕΟΤΔΘ, συναντήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τους βοηθούς των βουλευτών και εξέφρασαν τα σημαντικότερα προβλήματα της «τουρκικής μειονότητας» της Δυτικής Θράκης. 

Στις συναντήσεις, όπου συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 και οι επιπτώσεις αυτών στην «τουρκική μειονότητα» της Δυτικής Θράκης, η ΕΟΤΔΘ, ανέφερε και το γεγονός της επίθεσης με μολότοφ που δέχθηκε το τέμενος Εσκί Τζαμί στην Κομοτηνή, μία μέρα πριν τις εκλογές. Πέραν των επίκαιρων εξελίξεων, η ΕΟΤΔΘ, αναφέρθηκε και στις μελλοντικές εργασίες που προγραμματίζονται σε επίπεδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την προάσπιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών της «τουρκικής μειονότητας» της Δυτικής Θράκης.

Μήπως να έθετε κανείς το θέμα αυτό στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτζ ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα;

Δημοφιλείς αναρτήσεις