Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Επιχείρηση ανακατάληψης της Πειραϊκής Πατραϊκής από χιλιάδες Έλληνες Εισβολή χιλιάδων αγανακτισμένων Ελλήνων κατοίκων της Πάτρας αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στον χώρο του εργοστασίου της Πειραϊκής Πατραϊκής σε μια προσπάθεια να εκκενώσουν το χώρο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 30χρονου Αθ. Λαζανά από Αφγανούς μετανάστες τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Αν και ο δήμαρχος της πόλης συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο για την αντιμετώπιση τεράστιου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην πόλη όπως φαίνεται οι κάτοικοι της  Πάτρας δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο τις προτάσεις λύσεις των Αρχών και αποφάσισαν να «πάρουν» το νόμο στα χέρια τους. 

Χτές  χίλιοι κάτοικοι της Πάτρας βρίσκονται στην οδό Σουνίου και στην παραλιακή λεωφόρο η οποία έχει κλείσει από το πλήθος.  Εντός του χώρου του εργοστασίου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας του Λιμενικού Σώματος καθώς και διμοιρίες των ΜΑΤ από την Πάτρα και άλλες πόλεις πλησίον της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Οι Αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο των αγανακτισμένων πατρινών στον χώρο.  Πηγές από την Πάτρα αναφέρουν ότι οι 800 αλλοδαποί που είναι κλεισμένοι μέσα στο εργοστάσιο

της Πειραϊκής Πατραϊκής είναι εξοπλισμένοι με λοστούς, ξύλα, και άλλα αυτοσχέδια όπλα.

 Από τον χώρο απομακρύνθηκαν οι γυναίκες και τα παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το κτιριακό σύμπλεγμα καθότι 1500-2000 Έλληνες κάτοικοι επιδιώκουν να εισέλθουν στο χώρο και να τον εκκενώσουν.
Δημοφιλείς αναρτήσεις