Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

Όλοι εναντίον μας κι εμείς εναντίον όλων!

Λυσσωδώς πολεμούν κάθε μέρα που περνάει την Χρυσή Αυγή οι εκπρόσωποι του καταρρέοντος πολιτικού κατεστημένου της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας. Απόδειξη του πανικού που τους διακατέχει μπρος στη σιγουριά της εισόδου πολλών εθνικιστών βουλευτών στη νέα βουλή. Μόνο χθες Τετάρτη, λοιπόν, μας επιτέθηκαν μετά μανίας οι κάτωθι πρωτοκλασάτοι του διεφθαρμένου συστήματος: 

Ο Βενιζέλος κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης τύπου:
 «Η Χρυσή Αυγή είναι μια ομάδα ανθρώπων δεδομένοι οπαδοί του ολοκληρωτισμού, της 21ης Απριλίου, ευθέως προσβλητική για την ιστορία και τους δημοκρατικούς θεσμούς του ελληνικού λαού. Και πράγματι φταίμε εμείς που αφήσαμε μεγάλες ομάδες του ελληνικού λαού να κινδυνεύσουν από τη φτώχεια».

Ο Τσίπρας σε ομιλία του στην Πάτρα:
«Οι ναζιστές του Χίτλερ έρχονται και πάλι σήμερα και ζητούν να μπουν στην Βουλή. Τους εξέθρεψε το σύστημα. Δύο χρόνια τώρα δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να εξηγούν ότι η βία είναι οι διαδηλώσεις των εργαζομένων και των νέων».

Ο… καϋμένος ο Καμμένος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ:
«Δεν συνεργάζομαι με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Χρυσή Αυγή».

Και βέβαια ο Καρατζαφέρης, σε καμιά δεκαριά συνεντεύξεις που έδωσε σε διάφορα ΜΜΕ…

(ΥΓ): Περιέργως πως, ο (υπό προθεσμία, λήγουσα την 6η Μαΐου) αρχηγός Αντώνης, δεν μας… καταδέχτηκε στο λόγο του στη Θεσσαλονίκη. Κι όμως, μέχρι το μεσημέρι διέρρεε σε φιλικά του ιστολόγια τα εξής:
«Για να επιτευχθεί μεγαλύτερο ποσοστό συσπείρωσης και να έχει εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Σαμαράς θα συνεχίσει στην ασφαλή μέθοδο των διλημμάτων, τα οποία θα θέσει ευθέως ο πρόεδρος της Ν.Δ., όχι μόνο στους οπαδούς του, αλλά και σε εθνικό ακροατήριο και θα επιμείνει και στην απομόνωση της Χρυσής Αυγής. Εξάλλου, στη Ν.Δ. θεωρούν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει πλέον ισχυρό μπλοκ από τις πολιτικές δυνάμεις έναντι της Χρυσής Αυγής, στην οποία, όπως λένε, ο πολιτικός που επιτέθηκε με τόση σφοδρότητα και ένταση ήταν ο κ. Σαμαράς και ακολούθησαν και οι άλλοι».

Επίσης:
«Παράλληλα, τα βέλη αναμένεται να στραφούν εντονότερα και στο κόμμα του Π. Καμμένου, αλλά και την Χρυσή Αυγή. Ειδικά αναφορικά με την τελευταία, μετά την ονομαστική αναφορά που έκανε στο κόμμα των νοσταλγών του Ναζισμού και της Χούντας ο Α. Σαμαράς, στην κεκλεισμένων των θυρών συνάντησή του με νέους επιχειρηματίες, αναμένεται πλέον να τους «δείξει και επισήμως» από βήματος».

Γιατί τελικά δε την «έδειξαν»; Μάλλον του έδειξαν πρωτύτερα τις μυστικές (πλέον…) κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, από τις οποίες φαίνεται ότι οι εναντίον της Χρυσής Αυγής επιθέσεις του, της κάνουν καλό!


Εμείς με την σειρά μας σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλούμε τους Ελλαδίτες αδελφούς μας, να πράξουν με γνώμονα και μόνο το Εθνικό συμφέρον, και να υπερ ψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, του μοναδικού Εθνικιστικού κινήματος της Ελλάδος, για να ακουστεί επιτέλους μέσα στο κοινοβούλιο μια άλλη φωνή ενάντιον στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο που τόσο καιρό καταδυναστεύει την μάνα Ελλάς.Προς όλους τους πολέμιους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ζητούμε να κάνουν ακόμα λίγες μέρες υπομονή, για να γίνουν οι χειρότεροι τους εφιάλτες πραγματικότητα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις