Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Απάντηση που στάληκε για το δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος"

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τις σημαντικότερες εθνικές εκλογές της μεταπολίτευσης, και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με την είσοδο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην Βουλή. Το ίδιο πράττει και η δική σας εφημερίδα. Μάλιστα στην στήλη σας «εν ολίγοις», σαφώς εμπαίζεται το όνομα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Καλείτε «όσους ταυτίζονται με τους φασίστες στην Ελλάδα να κινηθούν προς τα εκεί ώστε να βοηθήσουν την Χρυσή Αυγή να οδηγήσει την Ελλάδα μία ώρα αργότερα στη Δύση της.» 


Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά απλά να σας αναφέρω ότι φασίστες και ναζιστές υπάρχουν μόνο στην αναπτυγμένη σας φαντασία. Τα μέλη και τα στελέχη μας ούτε ομιλούν γερμανικά ή ιταλικά, ούτε ζούμε στην εποχή του Μεσοπολέμου. Γνωρίζω ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί είναι οι μοναδικοί με τους οποίους μπορείτε να δυσφημήσετε το κίνημά μας. Εμείς, αντιθέτως με τους πάσης φύσεως και αποχρώσεως πολιτικάντηδες, δεν έχουμε κλέψει ούτε ένα ευρώ από τα κρατικά ταμεία, δεν έχουμε εκχωρήσει ούτε ένα εκατοστό εθνικής κυριαρχίας στους παγκόσμιους τοκογλύφους, δεν έχουμε νομιμοποιήσει κανένα παράνομο αλλοδαπό. Για τους λόγους αυτούς μας παρουσιάζετε ως το απόλυτο κακό της κοινωνίας και την μοναδική απειλή της δημοκρατίας.
Όσο για το δεύτερο σας σχόλιο ότι η Χρυσή Αυγή θα οδηγήσει την Ελλάδα στην καταστροφή της, το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών. Η Χρυσή Αυγή πάντως δεν υποστήριξε κανένα μνημόνιο, δεν απέλυσε κανένα εργαζόμενο, δεν άφησε ούτε ένα Έλληνα πεινασμένο. Αντιθέτως ο Λαϊκός Σύνδεσμος, δεν παρουσιάζεται ως κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά ως κίνημα με ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις.  Εξέφρασε εξ αρχής την αντιμνημονιακή της θέση, ενώ παρουσίασε το δόγμα της για την λύση του προβλήματος, δίχως να εκχωρεί ούτε ίντσα της εθνικής κυριαρχίας. Επίσης βρέθηκε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού με εκστρατείες συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης ανά όλη την χώρα.
Την στιγμή που η Ελλάδα καταστρέφεται, η εθνική οικονομία κατακερματίζεται και η εγκληματικότητα από τους λαθρομετανάστες έχει φτάσει στο απόγειό της, όλες οι φυλλάδες ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή και το πρόσταγμα «Εγέρθητι.» Τελικά φαίνεται πως αυτό που ενοχλεί στην κοινωνία του σήμερα είναι τα άτομα που αντιστέκονται πραγματικά στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο και στα διεφθαρμένα ΜΜΕ. Ο κόσμος έχει μάτια να βλέπει και μυαλό να κρίνει. Αντιλαμβάνεται ποιοι τηρούν τις προεκλογικές τους θέσεις, και ποιοι βρίσκονται εκεί εξυπηρετώντας τα μεγάλα ξενόδουλα αφεντικά τους. Όσο για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να γνωρίζετε ότι θα συνεχίσει αμείωτο τον εθνικιστικό του αγώνα, για πραγματική εθνική κυριαρχία και λαϊκή ανεξαρτησία. Για μία Κύπρο ελεύθερη, ελληνική.

Σωτήρης Ιωάννου
Μέλος του Μετώπου Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ. )

Δημοφιλείς αναρτήσεις