Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Όρκος τιμής και πίστης στον αγώνα

  Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μπροστάρηδες στον αγώνα για την επανάκτηση της πατρίδας μας
Ξεκίνησε χτες τις διεργασίες της η πιο βραχύβια Βουλή της μεταπολίτευσης με τον καθιερωμένο όρκο. Σήμερα η Βουλή θα διαλυθεί και θα ξεκινήσει κι επίσημα η προεκλογική περίοδος, μία νέα μάχη για εμάς τους Χρυσαυγίτες στην προσπάθειά μας να αφυπνίσουμε την ελληνική κοινωνία και να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο, να παραδώσουμε την Ελλάδα στους Έλληνες. 


Η μάχη της 17ης Ιουνίου θα είναι πιο νικηφόρα από την τελευταία, καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες πυκνώνουν καθημερινά τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.


Οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν σήμερα τα πρώτα δείγματα γραφής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Φάνηκε ξεκάθαρα πως λειτουργούμε σε αντίθεση με τα υπόλοιπα "μπάχαλα" των αστικών απο-κομμάτων. 

Είμαστε όλοι στρατιώτες σε έναν κοινό στόχο και υπό την καθοδήγηση του Αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου, οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής έδωσαν όρκο τιμής και πίστης στον αγώνα για να ξεβρωμίσουμε την πατρίδα μας. 

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα φαιδρά επιχειρήματα και οι λασπολογίες των οποίων έχουν πια στερέψει, έκαναν δυσμενή σχόλια για την "στρατιωτική" διάταξη των Χρυσαυγιτών. Τους απαντάμε, ΝΑΙ, είμαστε στρατιώτες στον κοινό αγώνα όλων των Εθνικιστών για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. 

Δεν τους φάνηκε περίεργο όμως το γεγονός πως οι άθεοι Μαρξιστοσταλινιστές δεν ορκίζονται στο Ευαγγέλιο και δεν κάνουν τον σταυρό τους, περιφρονώντας τα σύμβολα της Ελληνορθόδοξης Πίστης. Αυτοί ορκίζονται στην... τιμή τους κι ως γνωστόν η δική τους τιμή ενίοτε έχει και τιμή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις