Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Κίνδυνος για την δημόσια υγεία και ασφάλεια από χιλιάδες λαθροεισβολείς έξω από την Θήβα


Δύο χιλιάδες λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Μπανγκλαντές έφυγαν από την Αθήνα και κατέλυσαν σε εγκαταλελειμμένα κτίρια έξω από την πόλη της Θήβας. Εκατοντάδες ακόμα έρχονται με τα τρένα από τα σύνορα στον Έβρο κάθε μέρα δημιουργώντας μία απίστευτη τριτοκοσμική κατάσταση λίγο έξω από την Θήβα.


Οι λαθροεισβολείς ζουν υπό άθλιες συνθήκες για ένα φθηνό μεροκάματο πείνας. Η συγκέντρωση τόσων χιλιάδων ανδρών λαθροεισβολέων σε μικρούς εγκαταλελειμμένους χώρους χωρίς τουαλέτες, χωρίς μπάνιο έχει οδηγήσει τους κατοίκους της πόλης  σε απόγνωση αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεσπάσουν κολλητικές ασθένειες.Οι λαθρομετανάστες ζουν ουσιαστικά μαζί με τα τρωκτικά των αγρών εκτεθειμένοι στα στοιχεία της φύσης, ενώ ιδιαίτερη μνεία κάνουν οι τοπικές αρχές για την εγκληματική δράση των ατόμων αυτών τα οποία προβαίνουν σε κλοπές.

Επιπλέον, οι τοπικές αρχές έχουν καταγράψει περιστατικά παρενόχλησης Ελληνίδων από τους λαθροεισβολείς αυξάνοντας τις ανησυχίες για επιθέσεις και για βιασμούς Ελληνίδων. 

Η τραγική αυτή κατάσταση είναι αποτέλεσμα της πολιτικής ανοχής που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια το σύνολο των πολιτικών κομμάτων της χώρας με επικεφαλής αυτής της προσπάθειας τις γνωστές αριστερές δυνάμεις του επιλεκτικού ουμανισμού που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν την χώρα.


Δημοφιλείς αναρτήσεις