Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Συνελήφθη ο Αλβανός "δράκος" του Ρεθύμνου - Βίαζε & λήστευε τα θύματά του!!!


Ένας από τους δράστες της δολοφονίας της ηλικιωμένης στον Εσταυρωμένο Ρεθύμνου, υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, βρίσκεται πίσω από τον «δράκο του Ρεθύμνου» που είχε θέσει σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές τον τελευταίο χρόνο, και ο οποίος επιτίθονταν σε φοιτήτριες και αφού ασελγούσε σε βάρος τους στη συνέχεια τις λήστευε.


Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 23χρονος Αλβανός, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο δράσης, επιτέθηκε σε 12 νεαρές φοιτήτριες στην πόλη του Ρεθύμνου, από τις οποίες αφαιρούσε τηλεφωνικές συσκευές, προσωπικά είδη και χρηματικά ποσά, ενεργώντας παράλληλα και ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Τα αντικείμενα που αφαιρούσε τα χρησιμοποιούσε ο ίδιος ή τα διέθετε προς πώληση μαζί με την 23χρονη σύζυγό του. Μέρος των προϊόντων κλοπής βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στα θύματα.

Επίσης προέκυψε ότι ο 23χρονος σε συνεργασία με τον 28χρονο Ρεθεμνιώτη, με τον οποίο δολοφόνησαν την ηλικιωμένη στον Εσταυρωμένο, πραγματοποίησαν μία ληστεία σε βάρος δύο γυναικών και δύο διαρρήξεις σε βάρος άλλων δύο ακόμα γυναικών στο Ρέθυμνο, αφαιρώντας προσωπικά αντικείμενα, τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία της 23χρονης συζύγου του «δράκου» βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων καθώς και μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις