Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο


Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου. Από νωρίς το απόγευμα η ομάδα περιφρούρησης είχε καταλάβει τον χώρο της πλατείας και στήθηκαν οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις με τα εμβατήρια του κινήματος να δονούν την ατμόσφαιρα.
Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στον χώρο της εκδήλωσης και περισσότεροι από 1500 εθνικιστές και εθνικίστριες έδωσαν εντέλει βροντερό παρών στην πρωτεύουσα του νομού. Να σημειωθεί ότι ήταν η μαζικότερη πολιτική συγκέντρωση των τελευταίων ετών στην πόλη της Κορίνθου.
Κατά την διάρκεια των ομιλιών τον λόγο πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές (Λιαντινιώτης Βασίλειος και Ευστάθιος Μπούκουρας), που με τον πύρινο λόγο τους ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους και απέσπασαν τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του κόσμου. Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο να ηχεί δυνατά απ΄ τα στόματα των Ελλήνων εθνικιστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εν κατακλείδι κέρδισε τις εντυπώσεις και οπωσδήποτε κέρδισε την εμπιστοσύνη των απλών ανθρώπων που βλέπουν στο κίνημά μας την πραγματική ελπίδα για τη σωτηρία της πατρίδας μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις