Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Δεν είναι μόνο η εκπληκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα και στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή δεν αφήνει ανεπηρέαστη ούτε την ελληνική επαρχία. Όπως για παράδειγμα (και) την Αργολίδα, όπου σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας cobra-argos.blogspot.com που σας μεταφέρουμε, υπάρχει σοβαρότατη πιθανότητα να εκλεγεί εθνικιστής βουλευτής στην Αργολίδα:
ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ:  Παραπάνω από βέβαιο πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι το πρώτο κόμμα στην Αργολίδα -που όπως φαίνεται θα είναι η Ν.Δ- θα χάσει την δεύτερη έδρα στις προσεχείς εκλογές αφού όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να υπερβεί με ασφάλεια το εκλογικό μέτρο του 33%. Έδρα που θα κερδίσει το τρίτο κόμμα τοπικά. Όπως φαίνεται αυτό θα είναι ή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου ή η Χρυσή Αυγή που καρπώνονται τις τεράστιες διαρροές της Ν.Δ. στο νομό και αυξάνουν την συσπείρωση και τη δυναμική τους μέρα με τη μέρα. Αν γίνει τελικά αυτό θα πρόκειται περί τεράστιας έκπληξης αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αργολίδα παραδοσιακά ανήκει στους γαλάζιους νομούς με ποσοστά που διαχρονικά ξεπερνούν το 45%. Μία εξέλιξη για την οποία κάποιοι θα πρέπει να δώσουν και τις απαραίτητες εξηγήσεις.


Λίγες μέρες έμειναν, ιδού ένας λόγος παραπάνω για να εντείνουν τον αγώνα τους οι συναγωνιστές στην Αργολίδα. Μέχρι τη Νίκη!

Δημοφιλείς αναρτήσεις