Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Μεθυσμένοι Αφγανοί σκότωσαν 29χρονο Έλληνα στην Πάτρα


Ανενόχλητοι συνεχίζουν να λυμαίνονται την πατρίδα μας "κακόμοιροι" λαθρομετανάστες. Βράζουν οι κάτοικοι στα Κρύα Ιτεών μετά την δολοφονία του Θανάση Λαζανά από τρεις Αφγανούς και δηλώνουν πως θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους! 

Όπως έγινε γνωστό οι τρεις Αφγανοί λαθρομετανάστες μαχαίρωσαν τον 29χρονο έξω από το σπίτι του. Μετά από αλλεπάλληλες προσφυγές υπόπτων, η Ασφάλεια Πατρών οδηγήθηκε στη σύλληψη ενός Αφγανού, ο οποίος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις. Παράλληλα, στα ρούχα του βρέθηκε αίμα και στάλθηκε για ταυτοποίηση, ώστε να διαπιστωθεί αν ταιριάζει με του θύματος. Ωστόσο, αναζητούνται δύο ακόμη, αφού οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής ήταν τρεις.
Δυστυχώς, ο Μανώλης Καντάρης στο κέντρο της Αθήνας που σφαγιάστηκε για μια κάμερα όπως κι εκατοντάδες άλλοι Έλληνες δεν ήταν τα τελευταία θύματα στον ακήρυχτο πόλεμο βίας κι εγκληματικότητας που μαίνεται στην χώρα μας από τους λαθρομετανάστες. Η Χρυσή Αυγή παραμένει το μόνο κόμμα ακόμα κι αυτήν την προεκλογική περίοδο που θέτει ως προτεραιότητα της άμεση απέλαση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών, την στιγμή που λαθρομεταναστολάγνοι πολιτικοί σχηματισμοί διεκδικούν ακόμα και την διακυβέρνηση της πατρίδας μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις