Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Συλλήψεις σε Λευκωσία και Λεμεσό για ναρκωτικά


Τρία άτομα, 31 , 40 και 45 χρόνων από τη Λευκωσία και τη Λεμεσό συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία όταν στην κατοχή τους και σε υποστατικά τους εντοπίστηκαν ναρκωτικά.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 7 και 30 χθες το βράδυ ανακόπηκε αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος στην Εγκωμη.
Στο όχημα εντοπίστηκαν 30 γραμμάρια κάνναβης και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του αλλά εντεκάμιση γραμμάρια και μία ζυγαριά ακριβείας.

Στη Λεμεσό η Αστυνομία εντόπισε στην κατοχή 40χρονου έξω από περίπτερο στα Κάτω Πολεμίδια ένα γραμμάριο κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο περίπτερο, παρουσία του 45χρονου ιδιοκτήτη, όπου και εντοπίστηκαν 16 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στην πατρική του οικία εντοπίστηκε άσπρη σκόνη βάρους 35 γραμμαρίων ενώ σε άλλη κατοικία ιδιοκτησίας του, εντοπίστηκαν 2 γραμμάρια άσπρης κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.


Πολλοί ντόπιοι αλλά και ξένοι βρίσκουν σαν εύκολη λύση την διακίνηση ναρκωτικών ώστε να βγάλουν το ψωμί τους. Οι ποσότητες ναρκωτικών που κυκλοφορούν στην κοινωνία μας και διαφθείρουν τους νέους έχουν εκτοξευθεί από τη μέρα που άνοιξαν τα οδοφράγματα όπως και οτιδήποτε παράνομο.

Εμείς σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλούμε την κοινωνία, και κυρίως την νεολαία που είναι και τα πιο ευάλωτα θύματα, να αφυπνιστεί, ακολουθώντας το ρητό το προγώνον μας που λέει "Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ". Σε αυτό τον κόσμο που ζούμε της σήψης και της παρακμής χρειαζόμαστε υγιές άτομα, έτοιμα για αγώνες για την πατρίδα και τον λαό, γιατί "Το αδύναμο μυαλό δεν σκέφτεται. Το αδύναμο σώμα δεν μάχεται".

Δημοφιλείς αναρτήσεις