Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Τούρκος Στρατηγός: «Ο τουρκικός στρατός έφερε την ειρήνη και για τους Ε/κ»

Στα κατεχόμενα βρίσκεται σήμερα ο αρχηγός Χερσαίων Δυνάμεων της Τουρκίας, στρατηγός Χαϊρί Κιβρίκογλου (πρώην αρχηγός του κατοχικού στρατού) όπου έχει σειρά επαφών με την τ/"κ" ηγεσία.

'Οπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στη συνάντησή του με τον Τ/"κ" ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου, ο Κιβρίκογλου υποστήριξε ότι οι τουρκικές ''ειρηνευτικές'' δυνάμεις έφεραν την ειρήνη - κατά την έκφρασή του - στο νησί, όχι μόνο για τους Τ/"κ", αλλά και για τους Ε/κ κατοίκους και «προστατεύουν την ειρήνη εδώ και 38 χρόνια».

Από την πλευρά του ο Ντερβίς Έρογλου σημείωσε ότι ο στρατηγός Κιβρίκογλου έφυγε από ''διοικητής'' του στρατού κατοχής παίρνοντας προαγωγή, κάτι που ευχαρίστησε όλους. Το ψευδοκράτος συνεχίζεται, είπε, χάρη στη μητέρα πατρίδα και τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ευχαριστώντας τις γι' αυτό και γιατί μπορούν να ζουν στα κατεχόμενα με ασφάλεια και γαλήνη.

Το ψευδοκράτος στέκεται στα πόδια του, δήλωσε ο Τούρκος στρατηγός εκφράζοντας την ευαρέσκειά του γι' αυτό, σημειώνοντας ότι το πιο καλό και όμορφο πράγμα των Τ/"κ" είναι πως είναι άξιοι. Στην επίτευξη ασφάλειας, ηρεμίας και ειρήνης στο νησί, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό, ισχυρίστηκε.

Ο κ. Κιβρίκογλου είχε επίσης συναντήσεις με τον ψευδοπρωθυπουργό, Ιρσέν Κιουτσιούκ, τον ''πρόεδρο'' της ''βουλής'', Χασάν Μποζέρ ενώ αργότερα θα συναντηθεί και με τον νυν αρχηγό του κατοχικού στρατού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις