Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ: Η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Τουρκία

Η Ελευθερία Ελευθερίου ταξίδεψε ως την Τουρκία προκειμένου να προωθήσει το “Aphrodisiac”, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν.
Οι Τούρκοι την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και η τραγουδίστρια γεμάτη κέφι μίλησε με τους παρουσιαστές, αλλά ερμήνευσε και το “Aphrodisiac”.

Εκεί που άφησε τους Τούρκους με το στόμα ανοιχτό, ήταν όταν ερμήνευσε live τα γνωστά τραγούδια «Πίστα από Φώσφορο» και «Σ΄αγαπώ γιατί είσαι Ωραία», όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα Τούρκικα!
Αυτή η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στην Κύπρο -κυρίως από δυσμενή σχόλια στο facebook- το πως δέχθηκε να επισκεφθεί την Τουρκία για προώθηση του τραγουδιού της από την στιγμή που η πατρίδα της είναι υπό τούρκικη κατοχή.
Μπορεί στην ΕΡΤ να μην τους καίγεται καρφάκι για το εθνικό μας πρόβλημα, αφού γενικά η ελληνική τηλεόραση γέμισε τουρκικά σίριαλ στον βωμό της τηλεθέασης και της κρίσης, η Κύπρια τραγουδίστρια που κατάγεται από το Παραλίμνι (Συντοπίτισσα του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Αμμόχωστο) δεν έχει άποψη ούτε μνήμη; Απ΄ότι φάνηκε μάλλον όχι!
Το δικό μας σχόλιο είναι απλά ΑΙΣΧΟΣ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις