Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Έρογλου: «Αδιάλλακτη η Ε/κ πλευρά»

Παρά την «καλή θέληση» της τ/"κ" πλευράς δεν έγινε ακόμη κατορθωτό να εξαχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα στις συνομιλίες για λύση του Κυπριακού, υποστήριξε ο Τ/"κ" ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου κατά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Αττάλειας, Μουσταφά Ακαϊντίν, όπου βρέθηκε για επαφές.


Σύμφωνα με τον τ/"κ" Τύπο, ο κ. Έρογλου έκανε λόγο για τελική φάση των συνομιλιών ενώ διέψευσε εφημερίδες στα κατεχόμενα που χθες πρωταπριλιά είχαν είδηση για επίλυση του Κυπριακού, αναφέροντας ότι ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα. Οι διαπραγματεύσεις, είπε, συνεχίζονται εδώ και δύο χρόνια με απώτερο σκοπό την επίτευξη μίας συμφωνίας, η οποία δεν έγινε κατορθωτή λόγω της αδιαλλαξίας της ε/κ πλευράς. Κάλεσε δε τη διεθνή κοινότητα να δει πλέον αυτή την πραγματικότητα και την αδιάλλακτη - όπως είπε - στάση των Ε/κ και να συμπεριφερθεί στους Τ/"κ" ανάλογα.

Ο κ. Έρογλου εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Τουρκία είναι πάντα στο πλευρό των Τ/"κ". Μετά τις επαφές του στην Αττάλεια, ο Τ/"κ" ηγέτης επέστρεψε χθες το απόγευμα στα κατεχόμενα.

Το βιολί του συνεχίζει ο Έρογλου, με την ανοχή των πολιτικών μας βέβαια.  Αν δεν ήταν η γελοία κυβέρνηση και η πιο γελοία αντιπολίτευση με την απαθή πολιτική τους τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις