Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Νέο παραλήρημα του καταρρέοντος τηλεπροέδρου…ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ… ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ!Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να περισώσει ότι μπορεί και να μπει στη βουλή για να συγκυβερνήσει πάλι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (με πρωθυπουργό τον Αβραμόπουλο) ο μνημονιακός τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης, αλλά δεν του βγαίνει με τίποτα!
Στην προσπάθειά του αυτή, κάθε μέρα που περνάει δίνει σειρά συνεντεύξεων στα καθεστωτικά μέσα της διαπλοκής και της διαφθοράς. Αγαπημένο του θέμα η Χρυσή Αυγή. Μιλώντας, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης στο Βήμα fm, ζήτησε από τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, γιατί θα κάνει τη βουλή… καλοκαιρινή:

«Πράγματι, έχουμε ένα τεράστιο θέμα με την Χρυσή Αυγή. Φανταστείτε στην ήδη περιπλεγμένη κατάσταση που θα έχουμε την Κυριακή το βράδυ, να έχουμε και την Χρυσή Αυγή! Φοβούμαι ότι θα δημιουργηθεί μία κατάσταση που θα τους ενθαρρύνει. Φοβούμαι πολύ ότι θα έχουμε γεγονότα το βράδυ των εκλογών, παρόμοια με αυτά που έγιναν με την επίθεση και το προπηλακισμό του κ. Ευθυμίου στο Μαρούσι. Δεν είναι η Χρυσή Αυγή τα ίδια μεγέθη με την Λεπέν. Είναι πολύ πιο πέρα. Είναι από αυτούς που δεν βρίσκουν καν παρέα. Ευτυχώς, στην Ευρώπη δεν έχουν μεγάλη παρέα. Ανήκει στα 2-3 ακραία φασιστικά κόμματα και οργανώσεις. Η Χρυσή Αυγή είναι και δρα σαν μια «εταιρεία σεκιούριτι» με ναζιστικά σύμβολα και πεποιθήσεις που θέλει να αναλάβει τη χώρα. Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να κάνει ένα λάθος που θα το πληρώσει εξαιρετικά ακριβά. Φοβάμαι ένα Κοινοβούλιο στο οποίο δεν θα μπορεί κανείς να μιλήσει γιατί θα διαλύουν και θα σπάνε τα πάντα, θα το κάνουν καλοκαιρινό. Θα ζήσουμε στο Κοινοβούλιο στιγμές και καταστάσεις που θα θυμίζουν τις αντίστοιχες των κοινοβουλίων της Κορέας και των Φιλιππίνων που βλέπουμε στην τηλεόραση».

Παρατήρηση Χρυσής Αυγής: Να συνεχίσεις έτσι μνημονιακέ τηλεπρόεδρε! Κάθε εμφάνισή σου στην τηλεόραση και κάθε αναφορά σου στο κίνημά μας, μας δίνει πόντους! Μπράβο! Εσένα θέλουμε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις