Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Τα θετικά μηνύματα που λάβαμε ήταν πολλά. Η φήμη όμως της καινούργιας προσπάθειας πέρασε τα σύνορα του Ελληνισμού και έφτασε μέχρι την Πολωνία.

Οι συναγωνιστές του ΝΟΡ αφιέρωσαν ένα άρθρο στην ιστοσελίδα τους με τίτλο "Nowy magazyn nacjonalistów z E.LA.M." (Εθνικιστική εφημερίδα από το Ε.ΛΑ.Μ.)  για την εφημερίδα του Κινήματος την "Ελλάδα του Νότου".


Γράφουν σχετικά:
"Πρόσφατα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), το Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου κυκλοφόρησε μία νέα εφημερίδα που τιτλοφορείται η "ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ". Σε αυτήν την εφημερίδα αποτυπώνονται τόσο η Ιδεολογία όσο και οι δραστηριότητες του Κινήματος το οποίο δυναμώνει συνεχώς.

Οι Κύπριοι συναγωνιστές έχουν κατανοήσει ότι τα ηλεκτρονικά μέσα δεν είναι το παν αλλά ότι η τυπωμένη λέξη έχει καλύτερη απήχηση.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μοναδικό πολιτικό Κίνημα το οποίο έχει υιοθετήσει πλήρως την Ιδέα της Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα ενώ είναι σε στενή συνεργασία με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.

Τον Μάϊο του 2011 το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές καταφέρνοντας μέσα στην συνομωσία της σιωπής που επέβαλλε το πολιτικό κατεστημένο της χώρας να λάβει πάνω από 1%. Τον Δεκέμβριο του 2011 πήρε μέρος στις δημοτικές εκλογές εκλέγοντας ως κοινοτικό σύμβουλο τον κ. Πανίκκο Ζαχαρία στο χωριό Λετύμπου ενώ στον δήμο του Ύψωνα έλαβε 3,72%.

Στην Πολωνία το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεργάζεται με το Κίνημά μας, το ΝΟΡ."

Εμείς νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους Πολωνούς συναγωνιστές. Η αναφορά τους στο μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα της Μεγαλονήσου, μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε με πίστη τον αγώνα για την Απελευθέρωση και την Εθνική Δικαίωση.

Στράτος Καρανικολάου
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις