Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Τρεις αλλοδαποί αλώνιζαν στην Πάφο

Τη διάπραξη 43 υποθέσεων που αφορούν συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής προσωπικών δεδομένων, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και κλοπής από λογαριασμό, παραδέχθηκαν τρεις αλλοδαποί με Βουλγαρικά διαβατήρια, ηλικίας 52, 45 και 33 χρονών οι οποίοι κρατούνταν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση.
Τα τρία πρόσωπα που επανασυνελήφθηκαν από την αστυνομία οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.

Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθηκαν για πρώτη φορά στις 4 Απριλίου 2012. Της σύλληψής τους προηγήθηκε έρευνα στην οικία τους όπου εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών μηχανημάτων κατασκευής και παρακολούθησης πιστωτικών καρτών, πλαστές κάρτες και μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι Βούλγαροι αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων κατηγορίες για κλοπή λογαριασμών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα τρία πρόσωπα φέρεται να εμπλέκονται σε υπόθεση τοποθέτησης μηχανισμού σε αυτόματες ταμειακές μηχανές τραπεζών για κλοπή δεδομένων πιστωτικών καρτών και κλοπών από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις