Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Κιουτσιούκ: «Την επόμενη φορά θα φέρουμε τον στρατό κατοχής»

Χωρίς προηγούμενο ήταν η προκλητική στάση της ψευδοκυβέρνησης κατά τη σημερινή επίσκεψή της στο χωριό Πύλα, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, με αφορμή μία σύλληψη Τ/"κ", 50 ετών για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες για διακίνηση κροτίδων.

Ο Τ/"κ" τελικά συνελήφθη για τροχαίες παραβάσεις, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος χθες το μεσημέρι. Εναντίον του όμως εκκρεμούν και εντάλματα ύψους περίπου 7 χιλιάδων ευρώ.
Ο ψευδοπρωθυπουργός λοιπόν Ιρσέν Κιουτσιούκ που παρέστη σε συγκέντρωση στο Τουρκο"κυπριακό" καφενείο της Πύλας επικαλέστηκε άσκηση βίας από τους αστυνομικούς της Κυπριακής Δημοκρατίας, λέγοντας ότι τέτοιες ενέργειες δημιουργούν ένταση στο χωριό αλλά και την υπόλοιπη Κύπρο.
Την ίδια ώρα ο Κιουτσιούκ έστειλε μηνύματα προς την Αστυνομία, λέγοντας ότι την επόμενη φορά που θα συλληφθεί Τουρκο"κύπριος" δε θα διστάσει να φέρει στρατό κατοχής για ανάλογο επεισόδιο, λέγοντας ότι η Ε/κ αστυνομία δεν έχει καμιά αρμοδιότητα στη νεκρή ζώνη ή στην Πύλα.
Ο προκλητικός ψευδοπρωθυπουργός, είπε ότι πρέπει να αποφεύγονται κινήσεις που αυξάνουν την ένταση στο νησί, σε αυτό το κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων.
Προειδοποίησε δε ότι δεν πρόκειται να μείνουν θεατές όταν απειλείται η ασφάλεια και η άνεση των ''υπηκόων'' τους όπως αποκάλεσε τους Τουρκο"κυπρίους", καταλήγοντας ότι αν συμβεί μία παρόμοια κατάσταση, οι λεγόμενες δυνάμεις ασφαλείας, είναι έτοιμες να παρέμβουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις