Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

Στα κατεχόμενα δημοσιογραφικό συνέδριο Basin Sen & AEJ

Η συντεχνία των Τ/"κ" δημοσιογράφων Basin Sen και η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ - Association of European Journalists) διοργανώνουν στα κατεχόμενα κοινό δημοσιογραφικό συνέδριο μεταξύ 16 και 20 Απριλίου.
 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Basin Sen, στο συνέδριο θα συμμετάσχουν 12 δημοσιογράφοι από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δημοσιογράφοι προέρχονται από την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την Ολλανδία, την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Ρουμανία, τη Βρετανία, την Τουρκία, τη Γαλλία και την Ισπανία.
Την ερχόμενη Τρίτη το πρωί, ο Τ/"κ" ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου θα ενημερώσει τους ξένους δημοσιογράφους για το Κυπριακό και τις σχέσεις με την ΕΕ. Παρών, προστίθεται, θα είναι και ο ΓΓ της Ένωσης, Πίτερ Κράμερ που θα μεταβεί γι' αυτό το λόγο στα κατεχόμενα.
Οι συμμετέχοντες θα παρευρεθούν σε δύο σεμινάρια που διοργανώνουν δύο ''πανεπιστήμια'' στα κατεχόμενα, το Εγγύς Ανατολή και Αν. Μεσογείου. Θα έχουν επίσης συναντήσεις με ''κυβερνητικούς'' αξιωματούχους και πολιτικά κόμματα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα δοθούν και τα δημοσιογραφικά βραβεία Κουτλού Ανταλί στις 17 του μηνός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις