Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

6 Μαϊου οι Βουλευτικές στην Ελλάδα

Την Κυριακή, 6 Μαΐου, προσδιόρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, που αναμένεται να προκηρυχθούν εντός της ημέρας, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμ(ι)ος, μιλώντας στην εν εξελίξει συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.
 
Μετά την συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε στην έκδοση του προβλεπόμενου Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών στις 6 Μαΐου.
Ο κ. Παπαδήμ(ι)ος εισηγήθηκε διάλυση της Βουλής και η προκήρυξη εκλογών την 6η Μαΐου 2012, με πρόταση για τη σύγκληση της νέας Βουλής στις 17η Μαΐου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, ανακοινώνοντας την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Ο Ελληνας Πρωθυπουργός ανέφερε ότι «η διάλυση της Βουλής δεν σημαίνει και διάλυση της κυβέρνησης», προσθέτοντας ότι «στο διάστημα που μεσολαβεί ως τις 6 Μαΐου απαιτείται η λήψη σημαντικών αποφάσεων και η προώθηση πολιτικών που έχει ήδη εγκρίνει η Βουλή".
Τώρα ποιας βουλής εισηγήθηκε την διάλυση της δεν καταλάβαμε. Αφού η βουλή, και γενικότερα ολόκληρη η Ελλαδική κυβέρνηση είναι από καιρό διαλυμένη, και συμπαρέσυρε μαζί της ολόκληρη την Ελλάδα, μαζί με τον Ελληνικό λαό.
Το ευτυχές είναι η συνεχής άνοδος  του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που με την τεράστια δυναμική που έχει αποκτήσει αναμένεται να προκαλέσει πολλά προβλήματα στο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, και επιτέλους να ακουστεί μια διαφορετική, εθνική φωνή στα έδρανα της βουλής.

Γιάννης Γεωργιάδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις