Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Συνελήφθηκαν αλλοδαποί μετά από καταδίωξη με κλοπιμαίο αυτοκίνητο


Διάταγμα κράτησης 4 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθηκαν μετά από καταδίωξη του κλοπιμαίου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Γεωργίου, μετά από πληροφορία ότι κάποια πρόσωπα διακινούνται με κλοπιμαίο αυτοκίνητο, περιπολικά της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού άρχισαν τις έρευνες και εντόπισαν το ύποπτο όχημα.

Παρά τις υποδείξεις αστυνομικού προς τον οδηγό του οχήματος για να σταματήσει, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη του αυτοκινήτου, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, σε αγροτικούς δρόμους.

"Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης κτυπήθηκαν δυο οχήματα, ενώ ένα τρίτο όχημα της αστυνομικής διεύθυνσης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα", είπε ο κ. Γεωργίου, προσθέτοντας ότι μετά από μια περίπου ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τα τρία πρόσωπα.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι τρεις συλληφθέντες, ένας 37χρονος, ένας 35χρονος και μια 22χρονη, έχουν απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν για διάφορες εγκληματικές ενέργειες, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έφερε πλαστούς αριθμούς εγγραφής και είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις