Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

ΕΠΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Ο Δ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ;

Στη μόλις πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη ο κ. Χριστόφιας έπλεξε το εγκώμιο του εαυτού του που παρουσιάστηκε ως ο επιτυχέστερος  πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ότι οι  ΞΕΝΟΙ τον καλούν όπως καταθέσει ξανά την υποψηφιότητά του, ως ο ικανότερος  φωτισμένος από το Άγιο Πνεύμα, να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους «αδελφούς» Τούρκους επεκτατιστές,  εισβολείς  και σφαγείς  των Ελλήνων και στη Μουσουλμανοποίηση της Κύπρου μας. Απέφυγε, όμως, ατυχώς να μας αποκαλύψει ποιοί είναι αυτοί οι περιβόητοι ξένοι που τον αγαπούν και τον σέβονται τόσο πολύ και τον θέλουν να συνεχίσει την καταστροφική του πορεία και την καταβαράθρωση του Κυπριακού, που είχε υποχρέωση ο κ. Χριστόφιας να μας πει για να γνωρίζουμε κι’ εμείς οι περίεργοι ταπεινοί 'Ελληνες Κύπριοι για να χαιρόμαστε μαζί τους.

Μήπως... μας το φυλάει για έκπληξη ο κ. Χριστόφιας ή είναι αυτό που κάνει νιάου, νιάου, στα κεραμίδια;

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο κ. Χριστόφια. Οι ΞΕΝΟΙ  ΣΑΣ είναι το θεριό που το βλέπουμε εδώ και τέσσερα ολόκληρα  χρόνια, που βγάλατε από το τσιμέντωμα, είναι τρικέφαλο, δηλητηριώδες και προστατευόμενο και από εσάς από τους εδώ υποστηρικτές, φίλους και συνεργάτες σας.

Στην Ελληνική γλώσσα, αναλυτικά ξένος μας σημαίνει ο φιλοξενούμενος μας για όσους το αγνοούν. Για μας της μεγάλης πλειοψηφίας του Λαού κ. Χριστόφια, οι ΞΕΝΟΙ ΣΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.  

Ο Σπουδαίος Αρχαίος Έλληνας Σωκράτης είπε το εξής ρητό που παρέμεινε μέχρι τις μέρες μας, να θυμίζει στους νεώτερους Έλληνες τι εστί ΠΑΤΡΙΔΑ
 
Μητρός τε και Πατρός και των άλλων προγόνων απάντων Τιμιώτερο    
έστιν η  πατρίς και σεμνότερον  και Αγιώτερον  και  εν μείζονι μοίρα
και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.
      
Με Εκτίμηση
Α. Κακουλής

Δημοφιλείς αναρτήσεις