Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό από Χριστόφια

Αυτοί οι ΑΚΕΛικοί βρε παιδί μου είναι λες και βγήκαν από άλλο παραμύθι. Ο τρόπος που σκέφτονται είναι τόσο, μα τόσο διαφορετικός, γαλουχημένοι με βιβλία που καμιά σχέση δεν έχουν με τον ελληνισμό και με σχεδόν ανύπαρκτη εθνική συνείδηση.  
Δυο κουβέντες να πουν για ένα εθνικό θέμα και θα βρεις τρία λάθη.

Το έχουμε ξαναγράψει, αυτός ο πρόεδρος της κυπριακής «δημοκρατίας» μόλις ανοίξει το στόμα του, αναγκάζει πολλούς να γράψουν άρθρα, με αποτέλεσμα να ξοδεύεται τόσο χαρτί και να πλήττονται τα δάση μας.

Κύριε Περδίκη, κάνε κάτι, δεν θα μείνει δέντρο για δέντρο με τις ατάκες του Δ.Χριστόφια.

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό στέλνει ο πρόεδρος και όχι προς τον ελλαδικό, λες και δεν υπάρχει ελληνικός λαός στην Κύπρο. Επίσης ο Δ.Χριστόφιας και γενικά όλοι οι αριστεροί, νομίζουν πως η 25η Μαρτίου και η 28η Οκτωβρίου είναι πανελλαδικές γιορτές και όχι πανελλήνιες, δηλαδή για τους αριστερούς και γενικά για όσους δεν έχουν εθνική συνείδηση, γιορτάζουμε δυο ξένες εορτές.

Κύριοι, το 1821 και το 1940 είναι δυο έπη πανελλήνια στα οποία συμμετείχαν Έλληνες από την Κύπρο, τον Πόντο, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Ήπειρο, τα Δωδεκάνησα, από όλα τα ελληνικά εδάφη.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις