Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Δελτίο τύπου σχετικά με την πρόταση νόμου για αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με το παρόν δελτίο τύπου θεωρεί ατυχές το νομοσχέδιο που κατατέθηκε από τον βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, τον βουλευτή του ΔΗΚΟ κ. Νικόλα Παπαδόπουλο και τον ανεξάρτητο βουλευτή Ζαχαρία Κουλία για την υποχρεωτική αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης στα 64 χρόνια.

Θεωρούμε πως αυτό το νομοσχέδιο αν και εμφανίζεται με στόχο να βοηθήσει το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων δεν είναι κατά την άποψή μας στο σύνολό του υπέρ των οικονομικών του κράτους. Δηλαδή, η παραμονή μερικών χιλιάδων υψηλά αμειβόμενων αλλά όχι και τόσο παραγωγικών δημοσίων υπαλλήλων στην Δημόσια υπηρεσία, θεωρούμε πως δεν είναι σοφή επιλογή από την στιγμή που αυτές οι θέσεις θα μπορούσαν να καλυφθούν με νέους πολύ χαμηλότερα αμειβόμενους δημοσίους υπαλλήλους με λιγότερα έξοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό. Με τον τρόπο αυτό άλλωστε καταπολεμείται και η υψηλή ανεργία η οποία πλήττει αυτή την χρονική περίοδο την πατρίδα μας.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πιστεύει πως η νεολαία αλλά και οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους θα πρέπει να αντιδράσουν εναντίον των κομμάτων που υποστηρίζουν την πλουτοκρατία σε βάρος τους, αλλά να μην πέσουν στην παγίδα των δήθεν διεθνιστών "αριστερών" εργατοπατέρων οι οποίοι έχουν και αυτοί την δική τους ευθύνη για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας από την είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις