Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας την ώρα της αναχώρησης


Τέσσερις αλλοδαπούς με Ρουμανικές ταυτότητες που διέμεναν στην Πάφο το τελευταίο διάστημα και ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν χθες βράδυ για τη χώρα τους, συνέλαβε η αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας.


Όπως ανέφερε ο κ. Τσαππής πρόκειται για ένα 22χρονο, δύο 24χρονους και ένα 29χρονο.

«Τα τέσσερα πρόσωπα που αρχικά συνελήφθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Εκτιμάται από την αστυνομία ότι στις αποσκευές τους είχαν κλοπιμαία και ότι τα ανευρεθέντα αποτελούν προϊόν κλοπής. Τα ανευρεθέντα είναι περιουσία τεσσάρων διαρρήξεων που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην Πάφο. Φαίνεται ότι πρόκειται για οργανωμένη σπείρα που δρούσε το τελευταίο διάστημα στην Πάφο», ανέφερε ο κ. Τσαππής.

Τα τέσσερα πρόσωπα οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο, Νίκος Τσαππής ανέφερε ότι από τον έλεγχο που έγινε στις αποσκευές τους εντοπίστηκαν στην κατοχή τους 9 δεντροκοπτικές μηχανές, δύο τηλεοράσεις, μία μηχανή κοπής σιδήρου, είδη ένδυσης, καλλυντικά και τρόφιμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις