Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Στην Άγκυρα για το περιουσιακό ο Έρογλου

Το περιουσιακό αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των επαφών, που θα έχει σήμερα στην Άγκυρα ο κατοχικός ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου με τον πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν και τον ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Τον Έρογλου θα συνοδεύει ο ειδικός επί του περιουσιακού Σερντέρ Χότζα και άλλα μέλη της τ/"κ" διαπραγματευτικής ομάδας.

Διαδοχικές συναντήσεις με την τουρκική ηγεσία θα έχει αύριο στην Άγκυρα ο Τ/"κ" ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος μεταβαίνει έχοντας μαζί του τον ειδικό επί του περιουσιακού, Σερντέν Χότζια, μέλος της τ/"κ" διαπραγματευτικής ομάδας.

Η εφημερίδα Γενί Ντουζέν με τίτλο ''Θα συζητηθεί το Κυπριακό'' αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι ο κ. Έρογλου θα μεταβεί στην τουρκική πρωτεύουσα με ειδικό αεροπλάνο. Στις 12 το μεσημέρι αύριο θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, Αμπντουλάχ Γκιουλ, στις 4.15 το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν και στις 5.30 με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Εκτός από τον Χότζια μαζί του θα είναι ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών, Χουσείν Οζγκιουργκιούν, ο σύμβουλός του, Κουντρέτ Οζερσάι και το μέλος της τ/"κ" διαπραγματευτικής ομάδας, Γκιουνές Ονάρ. Θα επιστρέψουν στα κατεχόμενα αύριο το βράδυ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις