Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Ο δολοφόνος της Τουλούζ ήταν ισλαμιστής κι όχι… «νεοναζιστής»…


ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ»! 
Όπως είναι γνωστό, προ ολίγων ημερών άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε παιδιά σε εβραϊκό σχολείο της Τουλούζης, ενώ αποκαλύφθηκε ότι είναι ο ίδιος που δολοφόνησε στρατιωτικούς. Συνολικά, τα θύματα της δράσης του ήταν 7! Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση, τα κανάλια των «νταβατζήδων» πληροφόρησαν το κοινό τους ότι σύμφωνα με πληροφορίες τους  ο δράστης είναι «ακροδεξιός», «ρατσιστής», «αντισημίτης», «νεοναζί» κ.τ.λ.

Σου λέει, ευκαιρία είναι να δυσφημίσουμε και τη Χρυσή Αυγή. Κι ένας ψηφοφόρος να τσιμπήσει, κέρδος θα είναι!
Αλλά, η αλήθεια είναι… κουτσή και αργεί να έρθει, αλλά έρχεται οπωσδήποτε. Ετούτη μάλιστα τη φορά δεν άργησε και πολύ. Μαθαίνουμε, λοιπόν, -όχι από το… ράδιο αρβύλα, αλλά από την ειδησεογραφία- ότι ο «ακροδεξιός», «νεοναζί» κ.τ.λ. δράστης μόνο τέτοιος δεν είναι. Αντιθέτως, πρόκειται για τον Αλγερινό φανατικό ισλαμιστή, Μοχάμεντ Μεράχ, γαλλικής υπηκοότητας, ο οποίος όμως δεν… ενσωματώθηκε ομαλά στην γαλλική… πολυπολιτισμική κοινωνία.
Τι λένε τώρα οι εγχώριες δημοσιογραφικές… μπουμπούδες απ’ τ’ Αλγέρι (με τα μικρόφωνα στο χέρι…), και ορφανά των Μαρξ, Στάλιν, Μάο και… Τσαουσέσκου; Δε λένε κουβέντα οι… νεοναζιστολόγοι. Κάνουν… τουμπεκί ψιλοκομμένο! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Δημοφιλείς αναρτήσεις