Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Πολυεθνική συμμορία με μέλη από Γεωργία, Ρουμανία, Αλβανία και Αφγανιστάν (!) εξαρθρώθηκε στην Κρήτη

 Συνελήφθησαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων πέντε αλλοδαποί – δύο υπήκοοι Γεωργίας, ένας Ρουμανίας, ένας Αλβανίας και ένας Αφγανιστάν- γιατί είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που έκανε διαρρήξεις.

  
 Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από τις 4 Σεπτεμβρίου 2011 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2012 διέπραξαν συνολικά 17 διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Χανίων και Κισάμου, από παιδικές κατασκηνώσεις, εξοχικά, σπίτια, οινοποιεία και αποθήκες συνεργείων τεχνικών υπηρεσιών. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κλοπιμαία και ένα δίκαννο των 12 mm .

Αν αυτό δεν αποκαλείται πολυπολιτισμικότητα, και αλληλεγγύη των λαών, πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αγαστή συνεργασία αποβρασμάτων από όλη την υφήλιο, στην πλάτη ενός κατακερματισμένου ηθικώς και πολιτισμικώς λαού, εξαθλιωμένου στην ύστατη προσπάθεια εύρεσης πόρων για την επιβίωση; Όλα τα αποβράσματα της υφηλίου λες και έχουν κάνει αυτοσκοπό την ανταλλαγή γνώσεων και εγκληματικής κουλτούρας, με τελικό σκοπό τη στοχοποίηση και του τελευταίου γέροντα ή γερόντισσας για τα λίγα τελευταία, απαραίτητα, χρήματα που άφησαν στο πορτοφόλι τους οι πουλημένοι ταγοί της «δημοκρατίας» τους. 

Κατά τα άλλα οι συμμορίες των αναρχοάπλυτων κουκουλοφόρων, με την ανοχή και την υποστήριξη κράτους-παρακράτους συνεχίζουν τις «αλληλέγγυες» αντιφασιστικές και εγκληματικές πορείες και δράσεις τους για την υποστήριξη και εγκόλπωση όλων αυτών των σκουπιδιών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις