Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Kαι Αλβανός στην συμμορία των ληστών του Μουσείου της Ολυμπίας

Οργιάζει η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών… Ανοχύρωτη πόλη το ελλαδιστάν!

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την ληστεία – ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ, που έγινε στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας στη Ολυμπία. Μετά από ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρέθηκαν σε ένα ύφασμα και μία μονωτική ταινία αποκαλύφθηκε ότι ανήκουν σε Αλβανό υπήκοο που έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις αρχές.Το ίδιο άτομο “φωτογραφίζεται” και από το υλικό που βρέθηκε στις κάμερες του μουσείου.

Η αστυνομία θα βοηθηθεί σημαντικά στις έρευνές της και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Τέλος από πληροφορίες η αστυνομία πιστεύει ότι ο ίδιος κακοποιός μετείχε και στις ληστείες που έγιναν πριν λίγο καιρό σε κοσμηματοπωλεία στην Ολυμπία και στην Κρέστενα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι επρόκειτο για έμπειρο αρχαιοκάπηλο που γνώριζε τι να πάρει.

Στην δεύτερη υπόθεση εμπλέκονται πάλι δύο Αλβανοί 24 και 26 ετών που συνελήφθησαν στο Λέχαιο Κορινθίας.Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή.

Την ώρα της σύλληψής τους προέβαλλαν αντίσταση. Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι είχαν διαπράξει δύο ληστείες και τρεις απόπειρες ληστείας σε σπίτια στο στον Άσσο Κορινθίας. Πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και έξι φυσίγγια, 1.020 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Το τρίτο περιστατικό αφορά την εξιχνίαση ληστείας στην Ξάνθη όπου από οικία είχαν κλαπεί 600 χρυσές λίρες, 230 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα, 4 ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα έγγραφα.Μετά από εντατικές έρευνες της αστυνομίας προέκυψαν τα στοιχεία των δύο δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο Αλβανούς ηλικίας 30 και 41 ετών.

Στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ένα από τα δύο τηλέφωνα και μία από τις ηλεκτρονικές συσκευές , τα οποία θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους.Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις