Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Eρανο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα διοργανώνει και ο Δήμος Γεροσκήπου

Ο Δήμος Γεροσκήπου και η ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου οργανώνουν έρανο με σκοπό τη στήριξη του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Γεροσκήπου και η ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου καλούν τους δημότες όπως, στο μέτρο του δυνατού και στο βαθμό που κάθε οικογένεια μπορεί να συνεισφέρει, στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή έτσι ώστε να βοηθηθεί η Ελλάδα που βρίσκεται σε περίοδο μεγάλης δυσπραγίας.

«Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός με αριθμό 2008678-5 στη ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου, στον οποίο οι δημότες μπορούν να καταθέτουν τις εισφορές τους, από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Για τον σκοπό αυτό, καλούμε τους δημότες Γεροσκήπου όπως προσφέρουν είδη τροφίμων, τα οποία μπορούν να παραδίδουν από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 1η Μαρτίου, από τις 8.30π.μ. μέχρι τις 12.30μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής. Ενδεικτικά, τα τρόφιμα που μπορούν να σταλούν είναι μακαρόνια, όσπρια, ρύζι, παιδικές τροφές, ζάχαρη, μπισκότα, λάδι, αλεύρι, παξιμάδια, τόνοι, γάλα κονσέρβας, δημητριακά και γενικά προϊόντα μακράς διάρκειας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η βοήθεια, που θα συγκεντρωθεί, θα παραδοθεί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής Αττικής με τον οποίο ο Δήμος Γεροσκήπου είναι αδελφοποιημένος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις