Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ: «Παρά Έλληνες καλύτερα μπάσταρδοι ...​»


Εθνοφυλετικός χάρτης του Madison Grand, 1916.

Μια φαρσοκωμωδία επινόησαν οι κομμουνισταί ετούτη τη φορά, προκειμένου να απαλλαγούν από το ελληνικό «μικρόβιο». Φιλοσοφία τους, «Παρά Έλληνες καλύτερα πανσπερμικοί». Δρ Κωνσταντίνε Δέλτα, μιλήσατε για κληρονομικές ασθένειες, επιστήμονες δεν είμεθα αλλά γνωρίζουμε πως από μερικά πρωτεύοντα θηλαστικά, σήμερα έχουν 33.4 εκατομμύρια άνθρωποι AIDS. Και παρεμπιπτόντως, απαντήστε στο μέσο Έλληνα Κύπριο, ποίος ήτο ο στόχος της υποτιθέμενης έρευνάς σας; Έρχεστε εσείς να αλλάξετε μια ιστορία 34 αιώνων; Αναστατώσατε το παγκύπριο επειδή κάποιοι λαχταρούν να ακούσουν πως δεν είμεθα γνήσιοι Έλληνες, πως δεν ανήκουμε στο ενδοξότερο έθνος του κόσμου.


Υπάρχει περίπτωση οι Γερμανοί που ζουν στα σύνορα με την Ολλανδία, να έχουν ακριβώς τα ίδια γονίδια με τους Γερμανούς που συνορεύουν με την Ιταλία; Οι Ελλαδίτες από την Πέλλα μέχρι τα Χανιά έχουν τα ίδια γονίδια; Επίσης είναι απολύτως φυσιολογικό οι Κύπριοι να είναι γονιδιακά πιο κοντά στους Κρητικούς και τους Δωδεκανήσιους, παρά στους Βορειοελλαδίτες. Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος εάν είστε τηλεκατευθυνόμενο πιόνι του ΑΚΕΛ, αλλά αυτό που παρατήρησα είναι πως, ξαφνικά, εάν κάποιος γράψει το όνομα σας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, «φουλάρει».

Τηλεκατευθυνόμενο πιόνι ήτο ο Ανδρέας Καζαμίας, λόγια του οποίου σας παραθέτουμε... «Στην οικοδόμηση, εδραίωση και επιβίωση ενός δικοινοτικού, ομοσπονδιακού, ευρωκυπριακού, διαπολιτισμικού κράτους, επιβάλλεται η επαναδιαπραγμάτευση και ανακατασκευή της ελληνοκυπριακής ΚΑΙ τουρκο«κυπριακής» συλλογικής ταυτότητας. Άλλο η Ελληνική Ιστορία, άλλο η Κυπριακή. Μπήκαμε στην Ε.Ε. δεν μπορεί η Κυπριακή Ιστορία να μείνει η ίδια. Έλληνες και Ελληνοκύπριοι δεν πρέπει να παρουσιάζονται ως ανήκοντες στο ίδιο έθνος», και άλλα πολλά εμετικά. Λόγια από τη διάλεξη του bona fide Aακαδημαϊκού Α. Καζαμία, τέως προέδρου της «Επιτροπής Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης», που έγινε στο πανεπιστήμιο Κύπρου, παρουσία του προέδρου Δ. Χριστόφια και του υπουργού παιδείας και πολιτισμού Α. Δημητρίου. («φιλελεύθερος» 25/5/2008).

Μερική ελληνική καταγωγή έχουν ΟΛΟΙ οι τούρκοι και όχι μόνο οι τουρκο«κύπριοι», από το παιδομάζωμα και τον εξισλαμισμό.

Ως γνωστόν οι αρχαίοι Έλληνες ήτο λαός μεσογειακός και οι ξανθοί, ψηλοί, γαλανομάτηδες ήτο σπάνιο φαινόμενο, που το απέδιδαν στους Θεούς και τους ημίθεους. Ο πιο πάνω εθνοφυλετικός χάρτης μιλά από μόνος του.


Δρ Δέλτα, είστε καθηγητής Γενετικής και ο γράφων μελετητής εθνολογίας από το 1999. Δεν υπάρχει περιοχή στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή (οι δυο γηραιότερες περιοχές) που να μην κατακτήθηκε από διάφορους λαούς. Όμως, μόνον οι άποικοι που έρχονται και ριζώνουν σε μια γη αλλάζουν την εθνογραφία ενός τόπου, όχι οι κατακτητές (με μερικές εξαιρέσεις). Εάν θέλεις να μάθεις την καταγωγή ενός σύγχρονου λαού, πρέπει να μελετήσεις ποιος ή ποιοί λαοί εγκαταστάθηκαν ΜΟΝΙΜΑ στη γη του, και όχι ποιοι λαοί την κατέκτησαν.

Υ.Γ. Στάνλεϊ Κέϊσον Άγγλος αρχαιολόγος-ιστορικός, μελετητής ελληνικών σπουδών. Από το έργο του στα Oxford Pamphlets που το επιγραφεί «Greece»... «Έχει μεταβληθεί σημαντικά ο φυλετικός τύπος των κατοίκων της ηπειρωτικής Ελλάδας από τις συνεχείς μεταναστεύεις, που άρχισαν από τα πρώτα μεσαιωνικά χρόνια, Σλάβων, Αρβανιτών και Βλάχων, οι οποίοι ακόμα εξελληνίζονται. Πιο κοντά στους αρχαίους Έλληνες είναι οι Κύπριοι και αυτό φαίνεται και από την διάλεκτο τους. Επίσης το 20% τοπωνυμίων στην Ελλάδα έχει ξένο όνομα (η κυβέρνηση ακόμα προσπαθεί να τα εξελληνίσει -άρχισε τον καιρό του Μεταξά ο εξελληνισμός των τοπωνυμίων-), ενώ στην Κύπρο μόνο το 5% των χωριών δεν έχουν ελληνικό όνομα. Οι Κύπριοι μπορούν να καυχιόνται μιαν απευθείας καταγωγή από τις φλέβες των Αχαιών και των Δωριέων». Ο Στάνλει Κέϊσον εξηγεί πως η Κύπρος κράτησε ατόφια την ελληνικότητα της, επειδή τα σύνορα της είναι η θάλασσα και δεν δεχόταν κύματα μεταναστών. Τα μισά είναι γραμμένα αυτολεξεί.
Σπαρτιάτης

Δημοφιλείς αναρτήσεις