Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Το δίλλημα ή ο προβληματι​σμός


Με πόνο καρδιάς βλέπω ότι ο Ελληνισμός όπως πηγαίνει πάει όλο στον αφανισμό ή στην τουρκοποίηση. Η βουλή έγινε κάστρο της φιμώσεως. Όταν διαφωνείς με το κόμμα τότε διαγράφεσαι. Όταν ομιλείς διαφορετικά από τα κόμματα σε προπηλακίζουν μα προπαντός σε φιμώνουν γιατί γίνονται οι ομιλίες και οι θεατρινισμοί των μαριονεττών βουλευτών. Ποια δημοκρατία μας λένε αφού ασελγούν πάνω στα σοφιστικά επιχειρήματα τους, ότι και να πουν  με πείσεις διότι είναι όλοι την υπό επιτήρηση κόμματος που τους καθοδηγούν το τι θα ψηφίσουν. Αυτό δεν είναι υγιής σκέψη δημοκρατίας αλλά κοροϊδία της εκπροσώπησης του Έλληνος πολίτη.

Η μόνη λύση είναι η Εθνική Πολιτική από ένα πραγματικό Εθνικιστικό Κόμμα, όπως ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, που θα νοιάζεται για το καλό του Έθνους, και όχι της τσέπης του, αλλιώς η καταστροφή μας δεν θα αργήσει να έρθει. 

Με επίγνωση και με σύνεση φτάσαμε εδώ όχι διότι δεν θέλαμε να δώσουμε την Ελλάδα αλλά πως θα την ρεζιλέψουμε και γιατί όχι πως να την προδώσουμε. Όταν έχουμε εχθρούς από παντού, και εμείς ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους πολιτικάντηδες, που ασκούν αντεθνική πολιτική, και ελέω εκλογών χωριζόμαστε σε χίλια δυο κόμματα με αντίθετες φανατικές απόψεις τότε κάτι δεν πηγαίνει καλά 

Οι πρόγονοι μας θα μας βλέπουν και θα λένε είναι ή ξενομανία μας να έχουμε στις άρχουσες τάξεις ξενόφερτους ανθέλληνες που είναι υποχείριοι των Άγγλοαμερικανών. 

Τώρα δηλαδή αν καταλάβαμε θα έρθει και τρίτο μνημόνιο για να μπορέσουν οι ξένοι να μπουν στα πολιτικά πράγματα ως εθνοσωτήρες ως από μηχανή θεός και εμείς απλοί θεατές, για άλλη μια φορά, και να λέμε έστω να περάσει και ο θεός είναι μεγάλος αλλά ποτέ δεν θυμόμαστε ότι για να μας διδάξει τον χριστιανισμό έστειλε το ίδιο το παιδί του και μάλιστα πέθανε πιστός στα κελεύσματα του Πατέρα Του.

Ελλάδα σου είπαν ότι έχεις πετρέλαιο, ότι έχεις την θάλασσα και συνέχεια τα δίνεις όλα στους Τούρκους. Έχασες την Ίμβρο, την Τένεδο, την Κύπρο αμφισβητούν οι εχθροί σου, την κυριαρχία σου τα Σκόπια, την Βόρειο Ήπειρο, την Ρωμυλία και πάει λέγοντας. 

Οι πολιτικάντηδες σου Ελλάδα, δεν σκέφτονται αν θα σε ξεφτιλίσουν και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι το κύκνειο άσμα της Ελλάδος. Δεν καταλαβαίνουμε ότι τα παιδιά μας μέλλον δεν θα έχουν. 

Εγώ νομίζω ότι ήρθε η ώρα να διωχθούν οι υπεύθυνοι και να δώσουν αυτά που έκλεψαν από το κράτος, η παρουσία τους στον πολιτικό βίο είναι κακό παράδειγμα για τους απογόνους μας, η κάθαρση αυτό επιτάσσει δεν μπορούν οι πολιτικοί βουλευτές να είναι υπεράνω συνταγμάτων και προπαντός να φιμώνουν και να τρομοκρατούν την θέληση των αντιφρονούντων.
Σε τι καιρούς φτάσαμε τότε να μην ψηφίζουν και να πηγαίνουν οι αρχηγοί κομμάτων και να λένε τόσους έχουμε, τι βγάζουν ομιλίες και τι φωνασκούν, δεν έχουν αξιοπρέπεια, δεν υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Σάββας Μιχαηλίδης
Μέλος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις