Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Εκείνο το βράδυ

Εκείνο το βράδυ θα ναι ήσυχο χωρίς κανείς να γνωρίζει το τι πρόκειται να συμβεί. Έξαφνα , η γη τρέμει, σείεται, σκίζεται και από μέσα της ξεπροβάλλουν κουρελιασμένες αέρινες μορφές. Οι μορφές αυτές κατακλύζουν τα επουράνια, μοιάζουν με φαντάσματα και τέρατα βγαλμένα από τους πιο άγριους και φοβερούς μύθους του παρελθόντος. Κρατούν μαζί τους σπαθιά και όπλα , το βλέμμα τους στάζει μίσος και οργή, η ώρα φαίνεται να πλησιάζει.


Την ίδια στιγμή σε κάθε άκρη Ελληνική, όπου υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ζωντανός, σημάνουν καμπάνες. Κάτι περίεργο και φοβερό πρόκειται να συμβεί, που ποτέ δεν ξανάγινε. Σειρήνες ηχούν και καλούν τους Έλληνες να ξυπνήσουν, να σηκώσουν κεφάλι και να αγωνιστούν, η ώρα πλησιάζει ακόμα περισσότερο.


Μέσα από τα ξεχασμένα βάθη της Aνατολής, στρατιές βασανισμένων Ελλήνων προχωρούν ακολουθώντας το φως του φεγγαριού. Οι ξεχασμένοι τάφοι στα ιερά χώματα της Ιωνίας, της Σμύρνης και της Πόλης, ανοίγουν, όπως ανοίγουν σε Μακεδονία, Βόρειο Ήπειρο, Κερύνεια, Αμμόχωστο και σε κάθε ελληνική σκλαβωμένη γη. Από μέσα τους βγαίνουν αυτοί που με το αίμα τους έγραψαν πως τα μέρη αυτά είναι Ελληνικά και θα παραμείνουν εις τους αιώνες των αιώνων. Ακολουθούν και αυτοί το ιερό αυτό φως του φεγγαριού και ενώνονται με τις υπόλοιπες μορφές, η ώρα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.


Πάνω από κάθε σταυρό σε κάθε εκκλησάκι, υπάρχει ισχυρό φως προερχόμενο από το φεγγάρι που καίει όποιον άπιστο το πλησιάζει. Εντελώς ξαφνικά, μεσάνυχτα πλέον οι καμπάνες από τις Ελληνικές εκκλησίες χτυπούν συνεχώς, η ώρα έφτασε, κάλεσμα πολέμου στους Ελληνικούς ουρανούς δίνει το μήνυμα πως η αντεπίθεση μόλις αρχίζει. Όλες οι παράξενες αυτές μορφές μαζί με τους τελευταίους υπερασπιστές του Έθνους των Ελλήνων, τους Έλληνες Εθνικιστές αρχίζουν τον Αγώνα, ένα αγώνα που έχει ένα και μοναδικό σκοπό την εκπλήρωση του πόθου μιας μεγάλης, καθαρής και ελεύθερης Ελλάδας.


Ο εθνικός αυτός στρατός ξεσκίζει με λύσσα και οργή, τους βάρβαρους που χρόνια ταλαιπωρούν και καταδυναστεύουν το Έθνος. Οίκτο και λύπηση σε κανένα, γεμίζει η γης με κουφάρια από νεκρά σώματα προσκυνημένων που πρόδωναν επί έτη την πατρίδα μας, οι μογγόλοι που εδώ και αιώνες βασανίζουν την ιερή μας γη αποκεφαλίζονται, δεν υπάρχει πλέον στην Αγία Σοφία ούτε στον Απόστολο Ανδρέα καμιά ημισέληνος. Ο ήλιος της Βεργίνας υψώνεται ξανά, οι Αλβανοί που μόλυναν με την παρουσία τους τη γη αυτή πλέον έχουν εκδιωχθεί. Η μεγάλη Ελλάς αρχίζει να δημιουργείται και πάλι.


Μέρες ολόκληρες γίνεται το ξεπάστρεμα αυτό, μέχρις που τα πάντα γίνονται όπως παλιά. Τότε γαλήνη έρχεται και οι μορφές αυτές παίρνουν ξανά τη θέση τους στο χώμα. Η μεγάλη Ελλάς είναι γεγονός, απαλλαγμένη από ομόλογα, τράπεζες, δάνεια, ξεπουλημένους ηγέτες και εχθρούς που τους μετατρέπουν σε φίλους και σωτήρες. Σε κάθε γωνιά της χώρας υψώνονται Γαλανόλευκες και Εθνικιστικά λάβαρα.


Πλέον όλα κυλούν ομαλά και όσοι διέπραξαν ύβρις στον τόπο αυτό τιμωρούνται από την Νέμεσις που επαναφέρει την δικαιοσύνη και την ελευθερία στην χώρα.


Μπορεί το όραμα αυτό να αποτελεί μια πλάνη ή ουτοπία για τα σημερινά δεδομένα, το μόνο σίγουρο όμως, είναι πως για να αλλάξουν τα πράγματα στην πατρίδα μας και να ξαναγίνει ισχυρή χρειάζονται αγώνες και όχι κλάψες. Χρειάζεται να κερδηθούν μάχες στο δρόμο, να χυθεί αίμα σε πλατείες, να γίνουν θυσίες. Οι εποχές είναι δύσκολες , στα πλάνα των παγκόσμιων αφεντικών δεν υπάρχει Ελληνικό Έθνος, λάθος όμως γιατί όσο υπάρχουμε εμείς, οι ορκισμένοι Έλληνες Εθνικιστές η Ελλάδα θα παραμένει ζωντανή και κάποια μέρα των μερών θα ξαναγίνει ισχυρή.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ  
Θ.Φ.
ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις