Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ: “Στη Βουλή η Χρυσή Αυγή”


ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ… ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ

“Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό δείχνει έρευνα της Pulse για το “Ποντίκι”, η οποία καταγράφει προβάδισμα της ΝΔ χωρίς όμως αυτοδυναμία, μονοψήφιο ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ και δέκα κόμματα στη Βουλή – μεταξύ αυτών και την “Χρυσή Αυγή”…  
…Με την αναγωγή των εκτιμήσεων σε εκλογικά αποτελέσματα, προκύπτει Βουλή 10 κομμάτων με τα παρακάτω ποσοστά:

ΠΑΣΟΚ 13,5%, ΝΔ 27%, ΚΚΕ 12,5%, ΛΑΟΣ 5,5%, ΣΥΡΙΖΑ 12%, “Δημοκρατική Αριστερά” 11,5%, “Οικολόγοι – Πράσινοι” 3,5%, “Δημοκρατική Συμμαχία” 3%, “Άρμα Πολιτών” 3%, “Χρυσή Αυγή” 3%

Οι συναγωνιστές μας του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρυσή Αυγή, ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο, για τις θυσίες και τους αγώνες τόσων χρόνων. Ο απλός κόσμος στο Ελλαδικό κράτος φαίνεται σιγά - σιγά ότι άρχισε να ξυπνά, και να μουντζώνει το πολιτικό κατεστημένο, γυρνώντας πλάτη σε όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που έκαναν την Ελλάδα μας μικρή και ζητιάνα. Μια καλύτερη μέρα φαίνεται ότι άρχισε να ξημερώνει στην πολύδοκιμαζόμενη μάνα Ελλάς, αφού μετά την μεγάλη νύκτα βλέπουμε να ανατέλλει μια νέα Χρυσή Αυγή για ολόκληρο τον Ελληνισμό.

Η απήχηση στο κόσμο μιας Εθνική φωνής, από το μοναδικό Εθνικιστικό κίνημα της Ελλάδας, φαίνεται να είναι όσο ποτέ άλλοτε εμφανής. Ο κόσμος έχει μπουκτήσει και επιζητά επιτέλους ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, από ένα κόμμα που θα νοιάζεται για την πατρίδα και τον λαό, και όχι για τα συμφέροντα και την τσέπη του.

Εμείς σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, γιατί η επιτυχία τους είναι δεδομένη, και ότι θα συνεχίσουμε και εμείς με την σειρά μας στο δρόμο που χάραξαν εκείνοι για εδραίωση του Εθνικισμού και στο πολύπαθο νησί μας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Ε.ΛΑ.Μ. - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις