Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Τούρκοι κερδίζουν εκατομμύρια από την… Εθνική Τράπεζα!

Αφαίμαξαν τον ελληνικό λαό για να αναστήσουν το τραπεζικό σύστημα και να τα ‘κονομήσουν οι πάντες (ακόμα και τουύρκοι)!

Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ΒΑΤΑΝ, «ξεσκεπάζει» την απροκάλυπτη, και ασύδοτα προδοτική στάση της εθνοκτόνας μνημονιακής συγκυβέρνησης. Μέσα στο γενικό ορυμαγδό της οικονομικά αφαιμαγμένης ελληνικής κοινωνίας, τούρκοι επιχειρηματίες «κερδίζουν» εκατομμύρια ευρώ από το Χρηματιστήριο Αθηνών, μέσω της… Εθνικής (και σιωνοδιοικούμενης) Τραπέζης.

Εις βάρος της βεβαρυμένης ελληνικής οικονομίας και εις γνώσιν, βεβαίως-βεβαίως, του προϊστάμενου μνημονιακού υπουργού, Οικονόμου, και των λοιπών… τεχνηέντως αρμοδίων. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Τούρκοι επιχειρηματίες δεν ενδιαφέρονται για την αγορά των, σε εξευτελιστικές τιμές, πωλούμενων επιχειρήσεων ή ακινήτων στα νησιά μας.

Αντιθέτως, έχουν στήσει ένα οργιαστικό αλισβερίσι με το Χρηματιστήριο Αθηνών και τις μετοχές της Εθνικής Τράπεζας. Εν προκειμένω, οι ως άνω επιχειρηματίες, που, παρεμπιπτόντως, τυγχάνουν και ιδιοκτήτες Τραπεζών, αγόρασαν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, αποκομίζοντας απίστευτα κέρδη, καθώς η αξία της μετοχής ήταν 1,29 ευρώ στις 11-1-2012 και μετά από έναν μήνα (11-2-2012) εκτοξεύθηκε στα 2,47 ευρώ. Μάλιστα, για να… θολώσουν τα νερά, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ενήργησαν «…ρισκάροντας λόγω της φημολογούμενης χρεοκοπίας (!) της Ελλάδος, αλλά τελικά κέρδισαν πολλά χρήματα».

Μιας χρεωκοπίας, εκ των προτέρων «απαγορευμένης», για τους προφανείς λόγους, από την ελλαδική τριμερή συγκυβέρνηση, και προφανέστατα ήδη… γνωστοποιημένης (εκ των έσω; μήπως από τους «αρμόδιους» της ελλαδικής μνημονιακής συντεχνίας) της απαγόρευσης αυτής, προς τους δήθεν «εν ρίσκω» ενεργούντες τούρκους επιχειρηματίες.

Αποτέλεσμα της όλης «επιχείρησης», και στα πλαίσια πάντα της «ελληνοτουρκικής φιλίας», είναι να θησαυρίσουν οι «φίλοι» μας οι τούρκοι, και τα διαφυγόντα έσοδα (από την φορολόγηση των «παικτών») εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου να ανέρχονται σε μερικά εκατομμύρια ευρώ. Ευρώ που θα κληθεί να «καλύψει» ο φορολογούμενος και οικονομικά εξαντλημένος, Ελληνικός λαός…

Δημοφιλείς αναρτήσεις