Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Τιμή μας η πίστη μας

Θα μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια, να ξεχάσουμε, να αδιαφορήσουμε για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Να διαλέξουμε τον εύκολο δρόμο και να κλειστούμε στον εαυτό μας, να σώσουμε το τομάρι μας. Δύσκολοι καιροί να ασχολείσαι με την πατρίδα, άλλωστε πιόνια είμαστε στην σκακιέρα των αφεντικών.


Θα μπορούσαμε λοιπόν να τα αφήσουμε όλα στην τύχη, να τα αφήσουμε στα χέρια των πολιτικάντηδων και να συνεχίσουμε την «ευτυχισμένη» μικροαστική μας ζωή. Θα μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα αυτά αλλά..

Πάντα ένα «αλλά» στέκεται αγέρωχο μπροστά μας. Τέσσερα γράμματα, μια λέξη, συνάμα όμως ένας θεόρατος τοίχος που χωρίζει την πίστη σε ιδανικά και αξίες με την διασκέδαση, την αδιαφορία, τον εύκολο δρόμο. Τέσσερα γράμματα, ένα ένστικτο που σε επαναφέρει στον ιδεώδες κόσμο, στον κόσμο που οφείλεις να ζήσεις ως ο υπερασπιστής του Έθνους σου. Το ένστικτο που σφυρηλατήθηκε στην ψυχή σου, όταν μικρός ακόμα θαύμαζες τις θυσίες των προγόνων σου και κατάλαβες την αξία της ύπαρξής σου. Έφηβος ακόμη, ψυχολόγησες την ζωή και κατανόησες πως ο κάθε ένας από εμάς έχει, στον κόσμο αυτό, μία αποστολή. Η δική σου; Να αγωνιστείς και να μοχθήσεις για την πατρίδα σου. Να δώσεις σε όλους να καταλάβουν πως είναι να είσαι Εθνικιστής, πως είναι να είσαι Έλληνας.

Φαίνεται, πως κάποιοι άλλοι έχουν αποστολή να μας «κόψουν τον δρόμο», να σταθούν εμπόδιο στα σχέδια μας. Είναι αυτοί που σκοπός τους είναι το εύκολο κέρδος και κάθε ιδανικό τους κρύβει πίσω του συμφέροντα. Είναι οι ίδιοι που υποψιάζονται τον κάθε ιδεολόγο και με πονηρή σκέψη τον θεωρούν κερδοσκόπο. Όταν καταλάβουν όμως πως δεν έχει καμία σχέση με αυτούς, δεν έχει καμία σχέση με το εύκολο κέρδος τον απομονώνουν και τον περιφρονούν. Τον θεωρούν τρελό, που ακόμα μάχεται ανιδιοτελώς για ιδανικά και αξίες σε μια τέτοια εποχή που κυριαρχεί η ύλη. Έχουν την πεποίθηση ότι μόνο ένας παράφρων θα πίστευε ακόμη σε «ξεχασμένες» ιδέες.
Παράλληλα αναρωτιούνται, πως μπορεί κάποιος να είναι χαρούμενος όταν πάθει κάποια «ζημιά», πως μπορεί να επιδιώκει να ζημιώσει. Σίγουρα μέσα στα αισθήματα του, θα κρύβεται μια δόση τρέλας, μια δόση παραφροσύνης Έτσι πιστεύουν, έτσι τους έμαθαν να πιστεύουν και έτσι μαθαίνουν στον απλό πολίτη να πιστεύει. Γνωρίζουν πως καμία παραφροσύνη δεν έχουμε, απλά προσπαθούν να μας αντιμετωπίσουν παραμυθιάζοντας τον λαό. Στον τομέα αυτό, πρέπει να παραδεχτούμε πως τα καταφέρνουν πολύ καλά. Τους ξέφυγε όμως κάτι...

Δεν έχουν καταλάβει ότι η θέλησή μας ξεπερνά με σχετική άνεση οποιοδήποτε εμπόδιο βάλουν στο διάβα μας. Δεν έχουν καταλάβει ότι η πίστη μας είναι πιο δυνατή από τα παραμύθια και τις απειλές τους. Δεν έχουν καταλάβει ότι μπροστά σε όλα αυτά που πέρασε ο εθνικιστικός χώρος, αυτοί είναι ένα μηδενικό και θα πρέπει να κάνουν πολλές συνωμοσίες, θα πρέπει να «κλείσουν» πολλά στόματα για να κατεβάσουν την σημαία μας. Γνωρίζοντας τους, τόσα χρόνια, είμαι σίγουρος ότι δεν μπορούν ούτε καν να σταθούν απέναντί μας και με πλάγια μέσα προσπαθούν να μας χτυπήσουν.

Περήφανοι, λοιπόν, που στην εποχή της ύλης και της παγκοσμιοποίησης παραμείναμε Εθνικιστές, παραμείναμε ΕΛΛΗΝΕΣ πιστοί στα ιδανικά, αγέρωχοι στις αξίες που μπολιαστήκαμε από τους πρόγονούς μας. Περήφανοι, που στο σύστημά τους είμαστε «μη πολιτικά ορθοί», σημάδι ότι οι ιδέες μας αξίζουν και είναι για λίγους, για τους εκλεκτούς. Τιμή μας λοιπόν που είμαστε λίγοι αλλά ακόμα φράσσουμε τα σχέδιά τους, τιμή μας ο πόλεμός τους, ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.
Σωτήρης
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις