Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Είπαν ΝΑΙ στο ντροπιαστικό ξεπούλημα της Ελλάδας


Είπαν ΝΑΙ στο ξεπούλημα – Πέρασε το μνημόνιο της υποταγής Υπερίσχυσε συντριπτικά το κόμμα του μνημονίου στην ψηφοφορία. Στα θλιβερά αποκόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) επιβλήθηκε κομματική πειθαρχία και πέρασε η γραμμή των τοκογλύφων. Η αριστερά έπαιξε και πάλι το ρόλο της γλάστρας, κρατώντας χαμηλούς τόνους, την ημέρα που ισοπεδώθηκαν τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Γραφικότερος όλων ο «κονφερασιέ» των τραπεζιτών Καρατζαφέρης, που την κοπάνησε από την αίθουσα για να διευκολύνει την υπερψήφιση του νομοσχεδίου (τον άδειασαν όμως οι δύο «εθνικισταράδες» υπουργοί του, Βορίδης και Γεωργιάδης, που παρέμειναν κολλημένοι στις καρέκλες τους και θα χρειαστεί ειδικό συνεργείο για την αποκόλλησή τους).

Άλλη μία θλιβερή θεατρική παράσταση μόλις ολοκληρώθηκε, με τον ελληνικό λαό μοναδικό απόντα από τις εξελίξεις (γι’ αυτό είχαν φροντίσει όλα τα ανδρείκελα του ελλαδιστάν… βουλευτές, αστυνομία, αναρχικοί κ.ο.κ.). Τίποτα όμως δεν τελειώνει με μία ψηφοφορία και οι αποφάσεις που έλαβε απόψε μία θλιβερή εξουσία σύντομα θα ανατραπούν, μαζί με ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Ο Αγώνας για Εθνική Ελευθερία συνεχίζεται!


                                                       ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις