Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο τύπου για τις "συγκλίσεις"

Η κοροϊδία των κομμάτων δεν έχει όρια. Προεκλογικές βολές ΔΗΣΥ ΕΥΡΩΚΟ αλλά ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ εναντίον του προέδρου που μέχρι πρότινος στήριζαν, για τις συγκλίσεις Χριστόφια-Ταλάτ.

Κατηγορούν τον πρόεδρο για τις συνεχείς του υποχωρήσεις και παραχωρήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του λαού. Κανένας δεν ήξερε δήθεν, τι γίνεται και τι συζητούσε ο πρόεδρος με τους Τούρκους και κανένας από αυτούς δεν θεώρησε σωστό τόσα χρόνια να παγώσει τουλάχιστο τον προϋπολογισμό του κράτους ως μέτρο πίεσης για να μάθει την αλήθεια.

Αυτοί οι υπάλληλοι των δυτικών κέντρων αποφάσεων θεωρούν, ότι με τις προεκλογικές τους κοκορομαχίες και τον συνεχή αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης θα μας φέρουν για άλλη μια φορά μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα και αδιέξοδα, για να κάμψουν τις αντιστάσεις του λαού μπροστά σε ένα νέο έκτρωμα λύσης. Όλοι τους γνώριζαν και γνωρίζουν που βάδιζε και που ακόμα βαδίζει ο πρόεδρος. Η στήριξη τους στη βάση λύσης είναι δεδομένη. Τώρα παραμονές εκλογών και μετά τα χαστούκια Ντάουνερ-Μουν, ετοιμάζονται να φορτώσουν στο Χριστόφια όλη την ευθύνη για τον γκρεμό που όλοι τους μας έφεραν, για τους καρπούς της αγαπημένης τους Δ.Δ.Ο.

Άμεση πρέπει να είναι η απεμπλοκή της Κυπριακής Δημοκρατίας από οποιαδήποτε λύση ομοσπονδίας αλλά και προηγούμενων συμφωνιών που έγιναν με βάση την δυσχερή θέση που είχαμε στο παρελθόν. Είναι η ώρα για αλλαγή πολιτικής γραμμής με βάση μια μακροχρόνια στρατηγική, που πρέπει να χαραχθεί για το καλό του τόπου, με μόνο στόχο την απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών μας.

Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις