Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Απότιση φόρου τιμής και μνήμης στους ήρωες μας, Πετράκη Γιάλλουρο και Μιχάλη Ολυμπίου

Μιχάλης Ολυμπίου - Λύμπια

Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε στα μνημόσυνα των ηρώων μας Πετράκη Γιάλλουρου στην εκκλησία της Φανερωμένης και του Μιχάλη Ολυμπίου στα Λύμπια.
Δυστυχώς και στις δύο περιπτώσεις διακρίναμε πως κάποιοι μετάτρεψαν τα μνημόσυνα σε προεκλογικά πανηγύρια,με σκοπό να αδράξουν ψήφους.

Το πιο χειρότερο είναι οι επικήδειοι λόγοι, με το πέρας του μνημόσυνου από τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες μας, που δεν αρκούντε μόνο στην παρουσία. Έρχονται όλοι αυτοί που προσκυνάνε καθημερινά τον εχθρό και κάνουν τα χατίρια τον ξένων δυνάμεων για να τα οικονομήσουν,να πιάσουν στο στόμα τους όλους αυτούς τους ήρωες, αμαυρώνοντας την μνήμη τους.

Το χειρότερο από όλα είναιτο δεδομένο που λένε πλέον, «να παραδειγματιστούμε από τις θυσίες τους, και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την επανένωση του νησιού».

Τόσο ανιστόρητοι είναι κάποιοι ή τόσο προκλητικά αφελείς. Όλοι αυτοί οι ήρωες κύριοι δεν πέθαναν για καμιά επανένωση, και για καμιά Ελληνοτουρκική φιλία. Όλοι αυτοί πέθαναν με την λέξη ΕΝΩΣΗ με τον εθνικό κορμό ζωγραφισμένη στα χείλια τους. Δεν προσπάθησαν να κάνουν λυκοφιλίες αλλά έδωσαν την ψυχή και το αίμα τους για να παραμείνει αυτός ο τόπος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

Φτάνει πλέον να αμαυρώνεταιμε την παρουσία σας την μνήμη των ηρωών μας. Προεκλογικά πανηγύρια να κάνετε στα στάδια, αγκαλιά με τα αδέλφια σας και να αφήσετε τέτοιου είδους εκδηλώσεις σε αυτούς που τιμάνε την μνήμη τους με καθημερινούς αγώνες.

Πετράκης Γιάλλουρος - Φανερωμένη

Δημοφιλείς αναρτήσεις