Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

840 κιλά βοδινό στην Ελλάδα από το δήμο Αραδίππου

Έμπρακτα την αγάπη και τη συμπόνια του δείχνει ο Δήμος Αραδίππου ο οποίος στέλνει 840 κιλά βοδινό κρέας στην Αθήνα, με σκοπό να τροφοδοτηθούν δυσπραγούντες συνάνθρωποι μας. Η προσφορά του δήμου όμως δεν σταματά εδώ «αλλά ετοιμάζεται και κάτι άλλο, πιο μεγάλο».


«Ενημερωθήκαμε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η οποία είχε ενημερωθεί με τη σειρά της από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για τις ποσότητες τροφίμων που απαιτούνται κάθε μήνα για την κάλυψη των αναγκών των δυσπραγούντων», δήλωσε στο Sigmalive o Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, προσθέτωντας ότι «επιλέξαμε να στείλουμε το κρέας».

Η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και οι πολίτες της, δεν άφησε ασυγκίνητους τους δημότες της Αραδίππου οι οποίοι περισυνέλλεξαν 800 και πλέον κιλά βοδινού κρέατος τα οποία θα σταλούν αύριο στην Ελλάδα.

Ο κ. Ευαγγελίδης θα βρεθεί αύριο στην Αθήνα και στους χώρους των συσσιτίων για να δει από κοντά την κατάσταση.

Ο Δήμος Αραδίππου δεν θα επαναπαυτεί μετά την αποστολή του κρέατος, αλλά «ετοιμάζουμε και κάτι άλλο , πολύ πιο μεγάλο», είπε ο δήμαρχος, χωρίς να υπεισέλθει σε περεταίρω λεπτομέρειες, προς το παρόν.

Μια ενέργεια που όλοι πρέπει να χαιρετίσουμε...

Δημοφιλείς αναρτήσεις