Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Κάλεσμα για το ετήσιο μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου, Κυριακή 26/02, Ώρα: 09:00 π.μ.


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους του Έλληνες να παρευρεθούν και ναπορευθούν μαζί μας, την Κυριακή, 26/02/2012, η ώρα09:00 το πρωί, στο μοναστήρι του Μαχαιρά, για να αποτίσουμε φόροτιμής στον υπαρχηγό της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου.

Δυστυχώς στομνημόσυνο, θα είναι και όλος ο συρφετός των πολιτικάντηδων μας, που έκανανπλέον τα μνημόσυνα των ηρώων μας προεκλογικά συλλαλητήρια, αφού βρίσκουν τοτρόπο να αδράξουν ψήφους. Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που παραμονεύουν οιπροεδρικές εκλογές. Θα βρίσκονται όλοι αυτοί που καθημερινά με τις δηλώσειςαλλά και τις ενέργειες τους προδώνουν τον αγώνα των ηρώων μας, όλων αυτών πουέδωσαν ότι πιο πολυτιμότερο είχαν, το αίμα και την ζωή τους για να παραμείνειαυτή η γη Ελληνική.

Προδώνουν τουςήρωες μας που δεν δείλιασαν και όρθωσαν το ανάστημα τους ενάντια στους ξένους,και στον πάσης φύσεως κατακτητή, γιατί κατάλαβαν πως η λευτεριά δεν χαρίζεταιαλλά κερδίζεται. Σε αντίθεση προς όλους αυτούς του γραβατωμένουςκαρεκλοκένταυρους που προσκυνούν και υποτάσσονται στους ξένους με αντάλλαγμα ταοικονομικά και όχι μόνο ωφέλει. Που ξεπουλάνε τα πάντα με αντάλλαγμα λίγη δόξακαι προβολή.

Εμείς όπωςπάντα θα δώσουμε δυναμικά το παρόν μας στο μνημόσυνο, να τιμήσουμε τονσταυραετό του Μαχαιρά. Για να φωνάξουμε, όπως έκαναν όλοι οι ήρωες μας, πως δενδεχόμαστε να είμαστε σκλάβοι, γιατί ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.


Κυριακή
26/02/2012 -
09:00 π.μ.
Μοναστήρι του Μαχαιρά,
(Θα ακολουθήσει πορεία προς το κρησφύγετο του Σταυραετού)


Σημεία προσυγκέντρωσης:


ΛΕΥΚΩΣΙΑ:
Στα τοπικά Γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
Ώρα: 07:45 π.μ.


ΛΑΡΝΑΚΑ:
Λύκειο Αγίου Γεωργίου
ΩΡΑ: 07:45 π.μ.


ΠΑΦΟΣ:
Στα τοπικά Γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
ΩΡΑ: 06:30 π.μ.

ΛΕΜΕΣΟΣ:
Στον κυκλικό κόμβο της Γερμασόγειας
Ώρα: 07:00 π.μ.

"Στην εσχάτην ανάγκην θα αγωνιστώ
και θα πεθάνω σαν Έλληνας,
αλλά ζωντανό δεν θα με πιάσουν"

Δημοφιλείς αναρτήσεις