Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ταξί Σριλανκα στην Κύπρο- Κόστος 2 ευρώ το άτομο

Τα Σαββατοκύριακα ξένοι απο τρίτες χώρες που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο, μετατρέπουν τα ιδιωτικά τους οχήματα σε ταξί και εξυπηρετούν συμπατριώτες και συμπατριώτισσες τους που θέλουν να μεταβούν σε κήπους και χώρους όπου συγκεντρώνονται αλλοδαποί.

Πιάτσες παρανόμων ταξί οι κήποι και τα πάρκα

«Η ΜΑΧΗ» ήταν εκεί. Σύμφωνα με όσα καταγράψαμε από τους χώρους αυτούς, οικιακές βοηθοί οι οποίες εργάζονται και διαμένουν η μια κοντά στην άλλη, συμφωνούν μεταξύ τους για να εξασφαλίσουν την μεταφορά τους από και προς τους χώρους όπου συχνάζουν τα Σαββατοκύριακα χρησιμοποιώντας αυτά τα παράνομα ταξί.

Το κόστος της μεταφοράς με αυτό στον τρόπο ανέρχεται σε δυο ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει την παραλαβή κάθε μιας από τα μέλη της παρέας από το σπίτι της και την μεταφορά όλων στο χώρο όπου επιθυμεί η παρέα. Δυο ευρώ το άτομο στοιχίζει και η επιστροφή στο σπίτι με αφετηρία το χώρο όπου βρίσκονται όλοι μαζί και προορισμό το σπίτι της κάθε μιας από τις οικιακές βοηθούς που απαρτίζουν την παρέα.

Οι εξελίξεις αυτές έχουν μετατρέψει τα πάρκα και τους κήπους σε τεράστιες πιάτσες παρανόμων ταξί τα οποία είναι συνήθως πεπαλαιωμένα οχήματα χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς κανένα έλεγχο όπως αυτούς στους οποίους υποβάλλονται τα νόμιμα ταξί αλλά και πολλές φορές με άγνωστο ιδιοκτήτη.

Οι παράνομες πιάτσες έχουν εξελιχθεί σε μαζικό φαινόμενο κάτω από τη μύτη των αρχών οι οποίες στο παρόν στάδιο δεν έχουν να παρουσιάσουν καμία αντίδραση για το θέμα.
Τα παράνομα « ταξί Σριλάνκα» αποτελούν κοινό μυστικό για χιλιάδες οικιακούς βοηθούς και συμπατριώτες τους που διαμένουν νόμιμα ή παράνομα στην Κύπρο.

Το κοινό μυστικό ωστόσο έχει κρατηθεί μακριά από τα αυτιά της αστυνομίας, των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους αλλά και των ιδιοκτητών νόμιμων ταξί, οι οποίοι αγωνίζονται για να κρατήσουν τα κεκτημένα τους και να εξασφαλίσουν λιγοστές και περιορισμένες διευκολύνσεις από το κράτος ώστε να αντέξουν το βάρος της οικονομικής κρίσης…

Πού είναι η Σωτηρούλλα και ο Νεοκλής να καμαρώσουν τους προστατευόμενους τους, που ζουν παρασιτικά εις βάρος του νόμιμου πολίτη αυτού του κράτους; Και πάλι δεν έχετε τίποτα να πείτε, ή θα κάνετε για άλλη μια φορά το άσπρο, μαύρο;

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εδώ και καιρό τα έλεγε, αλλά όλοι μας έλεγαν ακραίους. Εδώ και πολύ καιρό μιλάγαμε για παράνομα ταξί αλλοδαπών, αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός, αντιθέτως όλοι έκαναν τα στραβά μάτια ...

Τέρμα πια η ανοχή καταντήσαμε ξένοι στην ίδια μας την πατρίδα, με την ανοχή όλων!

Που είναι όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες που εν καιρό εκλογών, ελέω ψηφοθηρίας, «φώναζαν» μπροστά στις κάμερες να παρθούν μετρά, υιοθετώντας τις πλείστες των περιπτώσεων τις θέσεις και τις απόψεις των «ακραίων ρατσιστών»;

ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑΝ ΛΟΓΙΑ, θέλουμε πράξεις ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις