Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

11 Ιουλίου 2011 - 11 Φεβρουαρίου 2012

11 Φεβρουαρίου σήμερα! Έχουν ήδη περάσει 7 μήνες από την τραγική έκρηξη της 11ης Ιουλίου στη Ναυτική Βάση στο Μαρί. 7 μήνες οργής και λύπης για τον άδικο χαμό 13 ανθρώπων. 


Πάντα γνώριζα πως αυτοί που μας κυβερνούν είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν ένα κράτος και να αναλάβουν ευθύνες. Δυστυχώς για εμάς, όλοι οι πολιτικοί της χώρας μας είναι δειλοί και ανάξιοι. Ο ανάξιος άνθρωπος, ποτέ δεν αναλαμβάνει ευθύνες και αυτό μας το έχει διδάξει η ιστορία από τα βάθη των αιώνων.
Παρ’ όλα αυτά, ευελπιστούσα πως αυτή τη φορά θα πλήρωναν οι ένοχοι. Αντιθέτως, 7 μήνες μετά την τραγική έκρηξη, όλα έχουν μείνει στάσιμα. Όλοι έχουν αποποιηθεί τις ευθύνες τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους.


Νιώθω ντροπή για όλους αυτούς που περιμένουν πως με το πέρασμα του χρόνου θα ξεχάσουμε. Υπάρχουν πολλοί που το έχουν ήδη κάνει, υπάρχουν όμως περισσότεροι που αρνούνται να συγχωρήσουν και να προσπεράσουν τα λάθη των πολιτικάντηδων.


Αρνούμαι να συνεχίσω να ζω ανάμεσα σε προδότες του έθνους. Αρνούμαι να αναγνωρίσω την δήθεν δημοκρατία τους και να γίνω μέτοχος στις σκόπιμες πράξεις τους.
Εμείς, η νέα γενιά, πληρώνουμε τα δικά τους λάθη και προδοσίες. Αυτό πρέπει να σταματήσει, αλλιώς θα συνεχίσουν να μας πουλάνε ανενόχλητοι.

Μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), το μόνο καθαρό εθνικιστικό κίνημα της Κύπρου, πάει κόντρα σε όλους αυτούς και απαντά ΟΧΙ στην ανοχή.
Η κυβέρνηση του Χριστόφια έστρεψε την κοινή γνώμη αλλού, αναδεικνύοντας το θέμα του φυσικού αερίου. Η στροφή αυτή και συνάμα η προδοτική σιωπή της αντιπολίτευσης κατέστησε το θέμα του Μαρί ως δευτερεύον, απλώνοντας την λήθη στο νησί με τους 13 νεκρούς πλέον να λησμονούνται από τον πολιτικό κόσμο.

Εμείς, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), ΔΕΝ θα ξεχάσουμε ποτέ. ΔΕΝ θα καταντήσουμε σαν κι’ αυτούς. Θα συνεχίσουμε να είμαστε πιστοί υπηρέτες της πατρίδας μας, ελπίζοντας πως μια μέρα αυτός ο τόπος θα ξεβρομίσει από όλους αυτούς. Υπάρχει θεία δίκη και όλοι τους θα έρθουν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους. Η Νέμεσις δεν αργεί να έρθει.


Δηλώνω περήφανη που ανήκω σ’ αυτό το κίνημα και θα συνεχίσω να το υπηρετώ με τιμή για τα ιδανικά και τα πιστεύω μου. Το χρωστάμε άλλωστε σε όλους αυτούς που χάθηκαν για τα ίδια ιδανικά και πιστεύω με τα δικά μας.


Μαρία Χ.
Μέτωπο Γυναικών
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις