Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Σάλος από την παράνομα πιστοποιητικά εγγραφής σε 10δες ηλεκτρολόγους

Ήδη, έχει ανακληθεί η άδεια 106 ατόμων, ενώ και νέες υποθέσεις βρίσκονται από το πρωί ενώπιον του υπουργείου Συγκοινωνιών.

Ανοίγει το κουτί της Πανδώρας με την υπόθεση παράνομης έκδοσης αδειών σε ηλεκτρολόγους.Νέες υποθέσεις, παραπέμφθηκαν το πρωί στο υπουργείο Συγκοινωνιών, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκάνδαλο.


Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Δημοσίων Έργων και αναπληρωτη διευθυντή του Υπ. Συγκοινωνιών Αλέκο Μιχαηλίδη, «Μέχρι σήμερα έχουν ανακληθεί 106 άδειες. Όμως, με νέα επιστολή του διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, έχουμε πληροφορηθεί ότι συνεχίζουν να βρίσκονται κι' άλλοι φάκελοι κι' άλλων ηλεκτρολόγων, όπου φαίνεται να υπάρχουν διάφορα προβλήματα».

Στις 106 περιπτώσεις, υπάλληλοι της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, φέρονται να παραχωρούσαν από το 2010 πιστοποιητικά εγγραφής σε ηλεκτρολόγους, χωρίς αυτοί να πληρούν τα κριτήρια και να έχουν περάσει τις εξετάσεις.

Ο Διευθυντής της Ηλεκτρομηχανολογικής, αποκάλυψε στο ΣΙΓΜΑ ότι η έρευνα στο Τμήμα του, συνεχίζεται και ότι αύριο το πρωί θα αποστείλει στην ΑΗΚ τον κατάλογο με τα ονόματα των ηλεκτρολόγων για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος

Δημοφιλείς αναρτήσεις