Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Aιτητής Πολιτικού Ασύλου από την Κύπρο στο Real – Barca;


Αιτητής Πολιτικού Ασύλου, έφθασε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας με ποδοσφαιρική φανέλα σύμφωνα με καταγγελίες βουλευτών. Οι αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου, διαπίστωσαν ότι ο άντρας βρισκόταν στην απαγορευμένη λίστα της Κυπριακής Δημοκρατίας, διαφορετικά, stop list. Από την άλλη ο Υπουργός Εσωτερικών, Νεοκλής Συλικιώτης, δήλωσε ότι οι πολιτικοί πρόσφυγες έχευν στην κατοχή τους ταξιδιωτικά έγγραφα, αφού έτσι προβλέπει η νομοθεσία.


Παρόλα αυτά στην κατοχή του είχε ταξιδιωτικά έγγραφα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο εν λόγο αιτητής, δήλωσε στις αρχές της αστυνομίας, ότι μετέβη στην Ισπανία για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Real Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, και στη συνέχεια επέστρεψε στην Κύπρο.

Όταν ρωτήθηκε από άλλο επιβάτη για το που βρήκε τα λεφτά, αυτός απάντησε ότι παίρνει πολλά λεφτά από το κράτος.

Ο εν λόγω πολιτικός πρόσφυγας βρισκόταν στην απαγορευμένη λίστα της Κυπριακής Δημοκρατίας επειδή δεν είχε δηλώσει τις σωστές διευθύνσεις διαμονής του.

Προκλητική συμπεριφορά από μέρους αρκετών αιτητών και πολιτικών προσφύγων, οι οποίοι πολλές φορές ταξιδεύουν ακόμα και στις χώρες από τις οποίες υποτίθεται ότι διώκονται.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης δήλωσε στο Sigmalive ότι οι πολιτικές πρόσφυγες έχουν στην κατοχική τους ταξιδιωτικά έγγραφα και δεν βρίσκονται στο Stop List της δημοκρατίας.

Είπε επίσης ότι δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος είναι πολιτικός πρόσφυγας, λαμβάνει και επιδόματα.

Η υπόθεση διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.


Τη στιγμή που η Κυβέρνηση με τις ευλογίες της αντιπολίτευσης, επιβάλλουν μέτρα ελέω οικονομικής κρίσης οι V.I.P. αυτού του τόπου, οι "καημένοι" πολιτικοί πρόσφυγες συνεχίζουν να απολαμβάνουν ΑΜΕΙΩΤΑ τα υπερπρονόμια τους. Στο κάτω-κάτω, ένα ταξίδι αναψυχής έκανε, τι πειράζει πως οι συμπατριώτες μας πεινάνε και πολλές οικογένειες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχιας με αποτέλεσμα πολλά παιδιά στα σχολεία να μην έχουν φαγητό να φάνε (δείτε: Πολλαπλασιάστηκαν οι άποροι μαθητές από πέρσι στα σχολεία της Πάφου). Και όλα αυτά εις υγεία του κοροΐδου, δηλαδή όλων εμάς των φορολογούμενων. Και εις ανώτερα κύριοι και η φιλολαϊκή σας κυβέρνηση. Και εις ανώτερα κύριε Συλικιώτη και τα μέτρα για πάταξη του φαινόμενου της λαθρομετανάστευσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις