Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Kissinger: «Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε τα τύμπανα του πολέμου πρέπει να είστε κουφοί!»


Mε μιαν άνευ προηγουμένου ωμή θρασύτητα ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στην περίοδο Νίξον – Φορντ, ο παθιασμένος Σιωνιστής Kissinger, σχολίασε στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη τι συμβαίνει προς το παρόν και τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον στον κόσμο, ιδιαίτερα δε στη Μέση Ανατολή. 


Μιλώντας στον (επίσης Ιουδαίο) Alfred Heinz, ανταποκριτή της «βρετανικής» Daily Squib, στο υπερπολυτελές διαμέρισμα του στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ο υπέργηρος συνωμότης, (που θα γίνει 89 ετών τον προσεχή Μάιο), τοποθετείται απροκάλυπτα με την ανάλυσή του για την παρούσα κατάσταση της γεωπολιτικής και των οικονομικών στο παγκόσμιο παίγνιο ισχύος:
«Οι ΗΠΑ φθείρουν την Κίνα και τη Ρωσία, το δε τελικό καρφί στο φέρετρό τους θα είναι το Ιράν, το οποίο είναι, φυσικά, κύριος στόχος του Ισραήλ. Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει τη στρατιωτική δύναμη της και στη Ρωσία να ανακάμψει από τη σοβιετοποίηση, για να τους δώσουμε μια ψεύτικη αίσθηση αντρειοσύνης. Αυτό θα προξενήσει έναν ολότελα ταχύτερο θάνατό τους. Είμαστε όπως ο εξαίρετος έμπειρος σκοπευτής που αφήνει τους αδαείς ανεκπαίδευτους νεοφερμένους αντιπάλους να πιάσουν τ’ όπλο τους, και όταν προσπαθούν, …μπαμ – μπαμ! 

Ο επερχόμενος πόλεμος θα είναι τόσο ανελέητος που μόνο μια υπερδύναμη μπορεί να τον κερδίσει, κι αυτή η υπερδύναμη είμαστε εμείς μάγκες ! Γι αυτό η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σε τέτοια βιασύνη να διαμορφώσει ένα πλήρες υπερκράτος, επειδή ξέρουν τι έρχεται, και για να επιζήσουν, η Ευρώπη πρέπει να είναι ένα, ολόκληρο, συνεκτικό κράτος. Η επείγουσα ανάγκη τους μου λέει πως γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι επίκειται η μεγάλη αναμέτρηση. Ω ! πώς έχω ονειρευτεί αυτήν την απολαυστική στιγμή!….(σκόπιμη παύση) Ελέγξτε το πετρέλαιο και ελέγχετε τα Έθνη ! Ελέγξτε τα τρόφιμα και ελέγχετε τους Λαούς !»
Και ο Kissinger συνέχισε:
«Εάν είστε ένα συνηθισμένο πρόσωπο, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε για τον πόλεμο κινούμενος προς την ύπαιθρο και οικοδομώντας ένα αγρόκτημα, όμως πρέπει να πάρετε όπλα μαζί σας, γιατί θα περιπλανώνται ορδές ανθρώπων που λιμοκτονούν. Επίσης, αν και η ελίτ θα διαθέτει τα ασφαλή απόμερα και ειδικά καταφύγιά της, πρέπει να είναι εξίσου προσεκτικοί κατά τη διάρκεια του πολέμου όπως οι συνηθισμένοι πολίτες, επειδή ακόμα και τα καταφύγιά τους μπορούν να καταβληθούν.»
Μετά από μια ολιγόλεπτη παύση για να περισυλλέξει τις σκέψεις του, ο Kissinger συνέχισε και πάλι :
«Είπαμε στους στρατιωτικούς ότι θα έπρεπε να καταλάβουμε επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους και σχεδόν έχουν ολοκληρώσει το έργο τους. Όλοι ξέρουμε τι πιστεύω για τους στρατιωτικούς, [Στα 1973 , κατά την τελετή παραλαβής της θέσης του Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου από τον Στρατηγό Αλεξάντερ Χαίηγκ, ο Kissinger απηχώντας την παραδοσιακή ιουδαϊκή αντίληψη του αντιμιλιταρισμού, (καθώς οι Ιουδαίοι τιμούν μόνο το Ισραηλινό στράτευμα που αφανίζει άοπλα γυναικόπαιδα) είχε πει προκλητικά : « Οι στρατιωτικοί είναι βουβά, ηλίθια ζώα που πρέπει να χρησιμοποιούνται ως πιόνια για την εξωτερική πολιτική»] αλλά πρέπει να πω ότι αυτή τη φορά έχουν υπακούσει τις διαταγές με περισσή προθυμία. Απομένει μόνο το τελευταίο σκαλοπάτι, δηλαδή το Ιράν, που θα ανατρέψει την ισορροπία. Ως πότε η Κίνα και η Ρωσία μπορούν να περιμένουν βλέποντας την Αμερική να προβαίνει σε εκκαθαρίσεις ; Η μεγάλη ρωσική αρκούδα και το κινεζικό δρεπάνι θα σηκωθούν από τον υπνάκο τους και τότε είναι που το Ισραήλ πρέπει να αγωνιστεί μ’ όλη του την δύναμη και τα όπλα, ώστε να σκοτώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορεί ! Ενδεχομένως, εάν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει ισραηλινή».
Κατά την τελευταία δεκαετία περίπου, οι νέοι μας έχουν εκπαιδευθεί καλά στις κονσόλες παιχνιδιών μάχης : ήταν ενδιαφέρον που είδαμε το καινούργιο παιχνίδι «Call of Duty – Modern Warfare 3», το οποίο με τον προφητικό προγραμματισμό του αντικατοπτρίζει τι ακριβώς θα επέλθει στο κοντινό μέλλον.
“Οι νέοι μας, στις ΗΠΑ και στη Δύση, είναι προετοιμασμένοι επειδή έχουν προγραμματιστεί για να είναι καλοί στρατιώτες, τροφή των κανονιών, κι όταν θα διαταχτούν να βγουν στους δρόμους και να πολεμήσουν εκείνους τους τρελούς Κινέζους και Ρώσους, θα υπακούσουν τις διαταγές τους. Από τις στάχτες θα χτίσουμε μια νέα κοινωνία, θ’ αφεθεί να υπάρξει μόνο μια υπερδύναμη, κι αυτή η μια θα είναι η νικηφόρα Παγκόσμια Κυβέρνηση. Μην ξεχνάτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουμε υλικό που κανένα άλλο έθνος δεν έχει και θα παρουσιάσουμε εκείνα τα όπλα στον κόσμο όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος.»
Εδώ τελείωσε η κοινοποιημένη συνέντευξη του αρχισιωνιστή νεκροθάφτη της Κύπρου μας. Εμείς δεν θα κρίνουμε αν προβαίνει σε ψυχολογική επιχείρηση στρατηγικού επιπέδου, αν προβάλλει στερεοτυπικές εβραϊκές ιδέες για ολοκαυτώματα, στάχτες κι ερείπια ή αν ξερνάει τρομοκρατία ή ανώμαλα ευχολόγια ιεχωβιτικής εσχατολογίας. Παραθέτουμε απλά την δήλωση – είδηση, που όπως συνήθως … έκαναν γαργάρα οι παλιάτσοι σχολιαστές και ειδησειογράφοι των ΜΜΕ. Και για να μη ξανακατηγορηθούμε για «φασιστική συνωμοσιολογία» (καταντάει ενοχλητικά αστείο), θυμίζουμε πως διάφοροι φιλοσιωνιστές ντενεκέδες της «ελληνικής» δημοσιογραφίας, μέχρι και την μπολσεβίκα Λιάνα Κανέλλη είχαν κατηγορήσει πως τάχα αυτή… χάλκευσε «εκ του μη όντος» τις δηλώσεις του Έμπορου των Εθνών για την Πατρίδα μας γνωστές ως «Δόγμα Kissinger».


Δημοφιλείς αναρτήσεις