Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

ΣΛΑΒΙΚΟ φύλο οι Σκοπιανοί σύμφωνα και με επιστημονική έρευνα με ανάλυση DNA…


Κι όχι απόγονοι του… Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Έρευνα με ανάλυση του DNA που διήρκεσε έξι χρόνια, σχετικώς με την πραγματική καταγωγή των Σκοπιανών διεξήγαγε το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής της πόλεως των Σκοπίων. Σύμφωνα με τον καθηγητή Ζλάτκο Γιακόφσκυ, που τόνισε ότι η έρευνά του δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, τα γονίδια των Σκοπιανών είναι σχεδόν παρόμοια με των Σέρβων και των Βουλγάρων. Σύμφωνα με την ανάλυση των γενετικών πληροφοριών (DNA) που έκαναν επιστήμονες από τα Σκόπια, διαπιστώθηκε ότι η σύσταση των γονιδίων των σλαβικής καταγωγής πολιτών της FYROM, βρίσκονται πολύ κοντά στα γονίδια των Σέρβων και των Βουλγάρων.

Άρα, το προφανές, ότι οι Σκοπιανοί είναι σλαβικό φύλο –κι όχι απόγονοι του… Μεγάλου Αλεξάνδρου- αποδεικνύεται και επιστημονικώς. Χώρια που ένα μεγάλο ποσοστό εξ’ αυτών έχει στις φλέβες του ελληνικό αίμα, χωρίς να το γνωρίζει. Αυτά βεβαίως είναι ψιλά γράμματα για τους υποκινητές τους (Σόρος και… ΣΙΑ), που θα συνεχίσουν απτόητοι να υποθάλπουν την ύπουλη προπαγάνδα περί… απευθείας απογόνων των αρχαίων Μακεδόνων, γιατί σκοπό έχουν να διαλύσουν την Ελλάδα μας!
Εμείς, φυσικά, όλα τα παραπάνω τα γνωρίζαμε και ήταν προφανή. Να, όμως, που τώρα έρχεται να μας επιβεβαιώσει και έρευνα Ινστιτούτου των Σκοπίων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις